Yandex Metrica

Gazze'de bebekler ölüme karşı direniyor: Siyonistler Gazzelilerin gıdaya erişimini tamamen durdurdu

Tüm dünyanın gözü önünde Siyonist İsrail, masum Gazzelilere gıda girişini engellemeye devam ediyor. Melek, Hıdır ve Mustafa, İsrail'in Gazze'ye gıda girişini engellediği için açlık ile burun buruna geldi. Üçüz bebeklerin annesi çocukların kemiklerinin güçsüzleştiğini, çocuklarına yemek bulamadığını ifade etti. Gazze Sağlık Bakanlığı ise daha önce açlık ve susuzluktan dolayı 23 kişinin öldüğünü belirtmiş, 2.2 milyon kişinin ise kıtlık ile karşı karşıya kaldığının uyarısını yapmıştı.  

Dünya

08.04.2024, 18:08

İşgalci İsrail ordusu, Gazze'de masum sivillere yönelik saldırılarına tüm dünyanın gözü önünde aralıksız olarak devam ediyor. İşgalci ordusunun hedef aldığı aileler arasında Avad Ailesi'de bulunuyor.

İşgalci ordu, Gazze'de neredeyse onlarca ailenin barınma, beslenme imkanını ellerinden alıyor. Yapılan saldırılar sonucunda evi yıkılan Gazzeli bir aile, son çare olarak Şifa Hastanesi'ne sığındı. Avad ailesi, üçüz bebekleri ile birlikte hastaneye düzenlenen saldırı sonrasında ise çareyi göç etmekte buldu.

Soykırımcı İsrail bayramda da katliam yaptı: Bir aileden 28 kişiyi öldürdü! Soykırımcı İsrail bayramda da katliam yaptı: Bir aileden 28 kişiyi... Haberi Görüntüle

BEBEKLER AÇLIK İLE BURUN BURUNA!

İşgalci ordunun 7 Ekim 2023 tarihinden itibaren aralıksız olarak Gazzelilere yönelik saldırıları devam ediyor. Gazze Şeridi'nde bulunan üçüz bebekler Mele, Hıdır ve Mustafa Avad yetersiz beslenme ve sağlık hizmetinden yosun bırakılma sebebi ile ölüm ile burun buruna.

Üçüz bebeklerin annesi Nüzha Avad, bebeklerin savaştan 2 ay önce doğudunu ve şu an 8 aylık olduğunu belirtti. 

Anne Avad, ''Yetersiz beslenme nedeniyle her birinin ağırlığı yaklaşık 2 kilodan biraz fazla. Biz Gazze'deyken üçüzlerde iltihap ile ciddi su kaybı vardı. Hastanın Dostları ile Kemal Adnan hastanelerine sevk edildiler.

Birden fazla defa tedavi için hastaneye sevk edildiler. Hastanelerde tedavilerini tamamlamaları için yeterli ilaç yok.

Çocuklara yemek bulmak için geldik. 8 aylık çocuğun ağırlığı 8 kilo olmalı, bunların ağırlığı 2 kilo.'' ifadelerini kullandı.

Çin Komünist Partisi'yle bağları var denilmişti: ABD'de TikTok yasak ama Biden'ın seçim kampanyasında değil Çin Komünist Partisi'yle bağları var denilmişti: ABD'de TikTok yasak ama... Haberi Görüntüle

GAZZE'DE 2.2 MİLYON KİŞİ KITLIK TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA

Gazze Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, açlık ve susuzluktan 25 kişinin hayatını kaybettiğini vurgulayarak, yaşanan bu acı durumun Gazze'nin kuzeyinde yaşanan ''Kıtlık'' probleminin ''Öldürücü'' boyutlara ulaştığını belirtmişti.

Birleşmiş Milletler, İsrail'İn aralıksız ve yoğun saldırıları altında olan Gazze Şeridi'nde 2,2 milyon kişinin kıtlık tehlikesi ile karşı karşıya olacağı konusunda uyarılarda bulunmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Loading