Yandex Metrica

Fransa'da saldırı! Terör soruşturması açıldı

Fransa'da saldırı! Terör soruşturması açıldı

Cannes şehrinde bir kişi polis memurlarına bıçakla saldırdı. Polis saldırganı ateş ederek etkisiz hale getirirken, şahsın hastaneye kaldırıldığı ve durumunun ağır olduğu bildirildi.

Dünya

23.01.2024, 18:16

Saldırı sabah saatlerinde bir kişinin Polis Komiserliği önünde tehditler savurmasıyla başladı. Daily Mail'in haberine göre bir kaynak olayı şöyle anlattı: 

"Saldırgan bir arabanın kapısını açtı ve bıçaklamaya başladı. Polis memurları kurşun geçirmez yelekleri sayesinde yaralanmadı. Arabanın sürücüsü uzaklaşmaya çalışırken, arabanın arka koltuğunda oturan başka biri ateş açtı ve adam ağır yaralandı."

Saldırgan şu anda Cannes'daki bir hastanede ve hayati tehlikesi sürüyor.

O markanın ürünlerinde Uygur Türklerinin kanı var: Çinli giyim markasına Doğu Türkistan boykotu O markanın ürünlerinde Uygur Türklerinin kanı var: Çinli giyim markasına... Haberi Görüntüle

FRANSIZ BAKAN VE BELEDİYE BAŞKANI'NDAN MESAJ

Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, Twitter'dan destek mesajı paylaştı: 

"Cannes'da bir polis bıçaklandı ve yaralandı. Saldırgan, polisin meslektaşları tarafından etkisiz hale getirildi. Bu sabah ilk iş oraya gideceğim ve Ulusal Polise ve Cannes kasabasına tüm desteğimi göstereceğim."

Cannes Belediye Başkanı David Lisnard ise, "Memurlardan biri silahıyla karşılık verdi. Ölen yok ve saldırının koşulları netlik kazanıyor." dedi. Her iki yetkili de, soruşturmayı uzman terörle mücadele sulh hakimlerinin yürüttüğünü doğruladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading