Yandex Metrica

Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a Lyon'da yumurtalı saldırı

Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a Lyon'da yumurtalı saldırı

Çok değil geçtiğimiz aylarda bir Fransız vatandaşının tokatlı saldırısına, geçen yıl da gösterici bir grubun yumurtalı saldırısına uğrayan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, bu kez Lyon'da yumurtayla karşılandı.

Dünya

23.01.2024, 18:02

Gittiği yerlerde yumurtalı protestolarla karşılanmasına aşina olduğumuz Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, bu defa benzer bir olayla Lyon'da karşılaştı.

Türkiye'yi vurmayı planlayan o gemiler cayır cayır yandı: ABD üssünün bulunduğu adada yangın paniği Türkiye'yi vurmayı planlayan o gemiler cayır cayır yandı: ABD üssünün... Haberi Görüntüle

KORUMASININ MÜDAHALESİYLE OMZUNDAN SEKTİ

Fransız Lyon Mag'ın paylaştığı görüntülerde, Fransa'nın güneydoğu tarafında bulunan Lyon'daki bir etkinlikte yaptığı konuşmanın ardından kalabalığın arasından geçen Macron'un kafasına yumurta atıldığı görülüyor. Macron'un koruması onu korumaya çalışırken, yumurta Macron'un omzundan sekerek yere düşüyor.

Aynı habere göre, orada bulunan bir "genç" yumurtayı Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a fırlatıp "Yaşasın devrim" diye bağırmasının ardından güvenlik servisi tarafından tutuklandı.

Kaynak: The Independent

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading