Yandex Metrica

FETÖ'cü böyle kudurdu: THY'yi yasaklayın, doları 25 liraya yükseltin

FETÖ'cü böyle kudurdu: THY'yi yasaklayın, doları 25 liraya yükseltin

Türkiye'nin PKK/YPG konusundaki kararlı tavrı Amerika'daki NeoCon'ları çılgına çevirmeye yetti. FETÖ'nün akıl hocalarından eski Pentagon görevlisi Michael Rubin, hasedinden kudurmuş halde bir yazı daha kaleme aldı.

Dünya

23.01.2024, 19:18

Fetullahçı Terör Örgütü'nün ABD topraklarındaki akıl hocalarından istihbaratçı Michael Rubin, son günlerde arka arkaya Türkiye'yi hedef alan makaleler yazıyor. Birkaç gün önce Washington Examiner adlı yayın organında ABD Kongresi'ne seslenen ve "Joe Biden yönetimi hata yapsa bile siz Türkiye'ye F-16 satışına onay vermeyin" diyen Rubin, bu kez yöneticisi olduğu >'1945' (19fortyfive) sitesinden saldırdı. 

İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üyeliğine onay vermek için Türkiye'nin 'rüşvet istediğini' savunan Rubin, Erdoğan'ın hamlelerine karşı Beyaz Saray'ın geri adım atmamasını isteyerek Joe Biden ve ekibine "Sert oynayın" dedi. 

Türkiye'nin diktatörlükle yönetildiğini, Amerikan istihbaratı ve çıkarlarına ihanet edildiğini, Ankara'nın Suriye'deki 'terörist' gruplara sponsor olduğunu ileri süren İsrail vatandaşı FETÖ'cü Rubin, NATO ülkelerine de çağrıda bulunarak "Türkiye'yi terk edin, yalnız bırakın. Yaptırım uygulayın. Türk Hava Yolları'na yasak koyun. Dolar/TL paritesi 25 TL olsun" diye haykırdı. Aynı zamanda eski bir Pentagon görevlisi de olan çifte pasaportlu Rubin, kudurmuş bir halde şunları yazdı:

İsrail içinden Netanyahu'ya uyarı: Eski yetkili 'Refah'a saldırma' dedi, İran'a dikkat çekti İsrail içinden Netanyahu'ya uyarı: Eski yetkili 'Refah'a saldırma' dedi, İran'a... Haberi Görüntüle

'THY UÇUŞLARI DURDURULMALI'

"Türkiye ile pazarlık yapmak Erdoğan'ın taktiklerini meşrulaştırıyor. Erdoğan'ı şimdi yatıştırmaya çalışmak gelecekte oy haklarını satmaya çalışabilecek diğer NATO ülkeleri için tehlikeli bir emsal teşkil edebilir. (...) Türkiye'yi yatıştırmak yerine zorlamak daha iyi bir yaklaşım olacaktır. Türkiye Finlandiya ve İsveç'in NATO'ya üyeliğini kabul edene kadar Türk Hava Yolları'nın NATO ülkelerine uçuşlarını durdurun."

'Amcamı yamyamlar yedi' diyen Biden'a Papua Yeni Gine'den cevap 'Amcamı yamyamlar yedi' diyen Biden'a Papua Yeni Gine'den cevap Haberi Görüntüle

'FİKRİ DEĞİŞMEZSE DOLAR 25 TL OLUR'

"Erdoğan 2023 seçimlerine yaklaşırken ekonomi onun zayıf noktası olmaya devam ediyor. Erdoğan'ın emirleriyle rehin tutulan Amerikalı Rahip Andrew Brunson'ı serbest bırakması için Türkiye'ye baskı yapmak için uygulanan küçük tarifeler bile Türkiye'nin istikrarsız para biriminin daha da çökmesine neden oldu. Bir ABD doları 15 Türk lirasına eşittir. Erdoğan fikrini değiştirmedikçe Türkler 25'i beklemeli. Son olarak İncirlik'teki ABD varlığına son verin. Yunanistan, Romanya ve belki Kıbrıs bile alternatif olarak düşünülebilir."

Arap Birliği olağanüstü toplandı: Konu Gazze'deki İsrail soykırımı Arap Birliği olağanüstü toplandı: Konu Gazze'deki İsrail soykırımı Haberi Görüntüle

'BİR GÜVENLİK DUVARININ ZAMANI GELDİ'

"NATO, Türkiye'yi örgüt içinde tecrit etmeli. Gizli ABD belgelerine ve diğer NATO üyesi istihbaratlarına ulaşamasınlar. Türkiye'yi bu konuda güvenlik duvarına almanın zamanı geldi. NATO esasen New York'taki öğretmen sendikalarından bir ders almalı: Eğer 'kötü oyuncu' kovulamıyorsa, onları bütün gün gazete okuyarak can sıkıntısından patlayacak hale gelecekleri kauçuk bir odaya kapatın."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading