Yandex Metrica

Eski Ukrayna güzeli Anastasiia Lenna orduya katıldı Putin'e meydan okudu

Eski Ukrayna güzeli Anastasiia Lenna orduya katıldı Putin'e meydan okudu

Rusya-Ukrayna savaşı 5.gününde devam ederken eski Ukrayna güzeli Anastasiia Lenna, orduya katıldı. Lenna, 'Ukrayna sınırını işgal amacıyla geçen herkes öldürülecek' diyerek Putin'e meydan okudu.

Dünya

23.04.2024, 20:13

Vladimir Putin'in Rus ordusuna verdiği emirle başlayan Ukrayna savaşı 5.gününde. ABD ve AB başta olmak üzere birçok ülke Rusya'ya karşı yaptırım kararlarını açıkladı ve uygulamaya geçildi.

ABD suspus: Beyaz Saray Sözcüsü İsrail'in eylemlerine yorum yapmadı ABD suspus: Beyaz Saray Sözcüsü İsrail'in eylemlerine yorum yapmadı Haberi Görüntüle

ESKİ UKRAYNA GÜZELİ ODUYA KATILDI

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'nin çağrısıyla eli silah tutan herkes oruduya katılıp ülkesi için mücadele veriyor. Orduya katılanlar arasında Ukraynalı güzellik kraliçesi Anastasiia Lenna da var. Anastasiia Lenna, orduya katıldığını Instagram hesabından paylaştığı gönderilerle duyurdu. Rusya tarafından Ukrayna’ya düzenlenen askeri harekatla birlikte cepheye giden eski Ukrayna güzeli model Anastasiia Lenna, silah kuşanarak tüm vatandaşları savaşmaya çağırdı.

Türkiye'nin Gazze'ye gönderdiği yardımlar Mısır'ın El-Ariş Limanı'na indiriliyor Türkiye'nin Gazze'ye gönderdiği yardımlar Mısır'ın El-Ariş Limanı'na indiriliyor Haberi Görüntüle

'HERKES ÖLDÜRÜLECEK'

Elinde silahla fotoğraflarını paylaşan Lenna şu notu düştü: "Ukrayna sınırını işgal amacıyla geçen herkes öldürülecek. Rusya'ya karşı harekete geçin." 

İran medyası dünyaya böyle duyurdu: İsrail bağlantılı gemiye el konuldu İran medyası dünyaya böyle duyurdu: İsrail bağlantılı gemiye el konuldu Haberi Görüntüle

'ZELENSKİ GERÇEK VE GÜÇLÜ BİR LİDER'

Anastasiia Lenna, Rus askerlerinin Donbas'a girişinden bu yana Ukrayna ordusuna destek veren birçok paylaşımda bulunurken Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'yi "gerçek ve güçlü bir lider" diye nitelendirdi. 

Rusya, BMGK'nın uzay tasarısına veto etti! ABD tepki gösterdi: 'Uzaya nükleer silah yerleştirmek istiyorsunuz' Rusya, BMGK'nın uzay tasarısına veto etti! ABD tepki gösterdi: 'Uzaya... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'DE DE MODELLİK YAPTI

Anastasiia Lenna, Öğrenimini Kiev'deki Slavistik Üniversitesi'nde pazarlama ve yönetim alanında tamamladı. Anastasiia Lenna, aynı zamanda 5 dil biliyor ve çevirmenlik de yapıyor. Lenna daha önce Türkiye'de de modellik yapmış ve halkla ilişkiler müdürü olarak çalışmıştı.

Lenna, Tayland merkezli, uluslararası güzellik yarışması Miss Grand International'da 2015'te Ukrayna'yı temsil etmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading