Yandex Metrica

Ermenistan Meclis Başkanı: Karabağ'daki sorunumuz Bayraktar İHA'larına karşı nasıl savaşacağımızı bilmemekti

Ermenistan Meclis Başkanı: Karabağ'daki sorunumuz Bayraktar İHA'larına karşı nasıl savaşacağımızı bilmemekti

Ermenistan Meclis Başkanı Alen Simonyan, bir gazetecinin "Karabağ'ı teslim ettiniz" sözleri üzerine sinirlenerek, "Karabağ’ı Azerbaycan’a veren Rusya’dır" dedi ve Rusya'nın kendilerine verdiği donanımın Bayraktar İHA'ları karşısında yetersiz kaldığını söyledi.

Dünya

23.01.2024, 18:21

Ermenistan Meclis Başkanı Alen Simonyan Rus gazetecilerle bir araya geldi. Aysor isimli Ermeni bir haber sitesinde yer alan habere göre “Karabağ'ı teslim ettiniz” sözlerini sarf eden Rus gazeteciye sinirlenen Simonyan, “Karabağ’ı Azerbaycan’a veren Rusya’dır” ifadelerini kullanarak, Rus devletini eleştirdi.

Gazze'de korkunç görüntüler! İsrail sivillerin arasına füze attı: O anlar kameralara yansıdı Gazze'de korkunç görüntüler! İsrail sivillerin arasına füze attı: O anlar... Haberi Görüntüle

“RUSYA'NIN VERDİĞİ TEÇHİZAT BAYRAKTAR İHA'LARI KARŞISINDA YETERSİZ KALDI”

Rusya'nın Ermenistan'a yeterli donanıma sahip askeri teçhizat temin etmediğini belirten Simonyan, verilenlerin ise Bayraktar insansız hava araçları karşısında yetersiz kaldığını kaydetti.

Belçika'da PKK operasyonları başladı: Örgütün televizyon kanallarına dev operasyon! Belçika'da PKK operasyonları başladı: Örgütün televizyon kanallarına dev operasyon! Haberi Görüntüle

“TÜRK İHA'LARI DAĞLIK KARABAĞ'DAKİ ASKERİ ÇATIŞMALARIN NETİCESİNİ BELİRLEDİ”

Simonyan, “Azerbaycan Ordusu'nun hava üstünlüğü, özellikle de Türkiye'nin Bayraktar insansız hava araçlarının varlığı 2020 sonbaharında Dağlık Karabağ'daki askeri çatışmaların neticesini belirledi. Asker sayımız ile ilgili bir sorunumuz yoktu. Esas sorun Bayraktar İHA’larına karşı nasıl savaşacağımızı bilmememizdi. Rusya tarafından bize verilen teknik bunun için yeterli değildi.” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading