Yandex Metrica
Reklam Görseli

Elon Musk'ın diline düştüler! Facebook ve İnstagram çökünce ünlü milyarderin alaylı paylaşımı çok konuşuldu!

Elon Musk'ın diline düştüler! Facebook ve İnstagram çökünce ünlü milyarderin alaylı paylaşımı çok konuşuldu!

Dünyada milyarlarca kullanıcıyasahip olan Facebook ve İnstagram bilinmeyen bir nedenle çöktü. Dünya genelinde yaşanan çökme sonrası ise kullanıcılar X platformuna akın etti. Platformu sahibi Elon Musk ise yaşanan çökme sonrasında iki platforla dalga geçtiği göndermeli bir mesaj yayınladı.

Dünya

05.04.2024, 02:01

Mark Zuckerberg'in sahibi olduğu Meta'nın bünyesi altında bulunan Facebook ve İnstagram'da dün akşam saatlerind erişim sorunu yaşandı. 

Milyarlarca kullanıcının aynı anda etkilendiği çökme sonrasında ise instagram kullanıcıları Elon Musk'ın sahibi olduğu X platformuna akın etti.

X platformunun sahibi ünlü milyarder Elon Musk, İnstagram ve Facebook için yaşanan erişim sorununa gönderme yaptı. 

Tanksavar, füze ve SİHA'lar Mısır yolunda: Kahire heyeti Türkiye'den mutlu ayrıldı Tanksavar, füze ve SİHA'lar Mısır yolunda: Kahire heyeti Türkiye'den mutlu ... Haberi Görüntüle

ÇÖKME KRİZİYLE DALGA GEÇTİ

Musk; 'Eğer bu yazıyı okuyorsanız, bunun nedeni sunucularımızın çalışıyor olmasıdır.' dedi.  Daha sonra ise Musk, Madagaskar penguenlerine ait animasyon filminin görüntüsünü alarak, İnstagram, Facebook, Threads ile dalga geçti.  Meta İletişim Direktörü ise çökme sonucu kamuoyunu X hesabından bilgilendirerek; “İnsanların hizmetlerimize erişimde sorun yaşadığının farkındayız. Şu anda bunun üzerinde çalışıyoruz.” dedi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Loading