Yandex Metrica

Dünyayı korkuya sürükleyen doğa olayı! Bir anda ortaya çıktı kimse ne olduğunu anlamadı

Dünyayı korkuya sürükleyen doğa olayı! Bir anda ortaya çıktı kimse ne olduğunu anlamadı

Vietnam'da yaşanan bir doğa olayı halkı korkuya sürükledi. Amatör kamera tarafından kayda alınan doğa olayında halka şeklinde siyah bir bulutun gökyüzünde yere yakın bir şekilde sürüklendiği görüldü. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Dünya

23.01.2024, 20:00

Vietnam'da yaşanan bir doğa olayı heyecana sebep oldu. Halkın korku içinde izlediği doğa olayında halka şeklinde siyah bir bulutun etrafında iz bırakarak sürüklendiği görüldü. 

Görüntüler telefon kameralarına yansırken Vietnamlı yetkililerden konuyla alakalı bir açıklama gelmedi. Diğer yandan daha önce benzer bir olay 2017 yılında İngiltere'de meydana gelmiş halkın endişeye sürüklenmesine sebep olmuştu.

Rüşvet skandalı: Rusya Savunma Bakanlığı o tutuklamayla sarsıldı Rüşvet skandalı: Rusya Savunma Bakanlığı o tutuklamayla sarsıldı Haberi Görüntüle

BACA PATLAMALARINDA GÖRÜLÜYOR 

Söz konusu bulutun nasıl oluştuğuna dair ise uzman isimlerden çarpıcı bir iddia geldi. Konuyla ilgili bulutun bir bacanın ani bir şekilde patlaması ile oluştuğu belirtilirken, bu olayların havai fişek patlamalarında da oluştuğu belirtildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading