Yandex Metrica

Dior'un CEO'su Sidney Toledano'nun kızı Julia düğün için Türkiye'yi tercih etti: Türk kökenlerini paylaşıyoruz

Dior'un CEO'su Sidney Toledano'nun kızı Julia düğün için Türkiye'yi tercih etti: Türk kökenlerini paylaşıyoruz

Popüler ayakkabı markası Nodaleto'nun kurucusu ve tasarımcısı Julia Toledano ile futbol menajeri ve menajeri Roman Ichbia Türkiye'nin Kaplankaya ilçesinde gerçekleşen büyük bir törenle yeniden evlendi. Julia, “Daha büyük düğünümüze Türkiye'de ev sahipliği yapmak istedik çünkü ortak Türk kökenlerini paylaşıyoruz” dedi.

Dünya

03.04.2024, 22:22

Popüler ayakkabı markası Nodaleto'nun kurucusu ve tasarımcısı Julia Toledano ile futbol menajeri ve menajeri Roman Ichbia dünya evine girdi.

Apple batıyor Huawei rekor kırıyor! Akıllı telefon piyasasında yeni dönem başladı Apple batıyor Huawei rekor kırıyor! Akıllı telefon piyasasında yeni dönem... Haberi Görüntüle

'TÜRK KÖKENLERİNİ PAYLAŞIYORUZ'

Düğün için ilk önce Paris'i tercih eden çift sade bir sivil tören yaptı. Mayyıs ayı başında ikili  Türkiye'nin Kaplankaya ilçesinde gerçekleşen çok daha büyük bir törenle yeniden evlendi. Julia, “Daha büyük düğünümüze Türkiye'de ev sahipliği yapmak istedik çünkü ortak Türk kökenlerini paylaşıyoruz. Kültürel mirasımızı kutlamak ve beslemek bizim için gerçekten önemli. Birçok ortak anımız var ve bu özel günde bunları ailemiz ve arkadaşlarımızla paylaşmak istedik.” dedi.

Rusya'dan ABD'nin üç ülkeye yardım kararına tepki: 'Daha fazla insan ölecek' Rusya'dan ABD'nin üç ülkeye yardım kararına tepki: 'Daha fazla insan... Haberi Görüntüle

KAPLANKAYA'NIN DOĞAL GÜZELLİĞİNE AŞIK OLDULAR 

Kasım ayının başında düğün hafta sonu planlamak için Türkiye'ye gitmeye başlayan çift, Kaplankaya'nın doğal güzelliğine hemen aşık oldular. Julia, "Burası dünyanın dışında ve çok hızlı bir şekilde evimiz ve bir araya gelmemizi temsil eden bir yer haline geldi" dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading