Yandex Metrica

Bu yöntem tarihe geçer: Drondan bebek çığlığı yayınlayıp halkı dışarı çektiler

Bu yöntem tarihe geçer: Drondan bebek çığlığı yayınlayıp halkı dışarı çektiler

İsrailli bebek katilleri, Gazze soykırımında yepyeni katliam yöntemleri deniyor. 14-15 Nisan'da Nuseyrat Kampı'na yanaşan hoparlörlü dronlar, ağlayan bebek sesi ve yardım isteyen kadınların çığlıklarını yayınladı. Bunun bir ses kaydı olduğunu fark etmeyenler yataklarından kalkıp dışarı çıktı. Sonra İsrail'in silahlı dronları geceyarısı onları kurşun yağmuruna tuttu.

Dünya

01.05.2024, 06:32

Gazze soykırımında akıllara durgunluk veren yöntemler uygulayan vahşi İsrail, insanları katletme yolunda birbirinden tuhaf yöntemler icat ediyor. 14-15 Nisan 2024 tarihlerinde Gazze'nin Nuseyrat Mülteci Kampı'nda yaşananlar, Yahudilerin barbarlık tarihinde yeni bir sayfa oldu. 

Üzerlerine güçlü hoparlör bağlanmış İsrail dronları, mülteci kampı yakınlarında uçarak, ağlayan bebek ve yardım isteyen kadın çığlığı sesi çaldı. Sesleri duyan Nuseyrat'taki Filistinliler yataklarından kalkarak çığlıkların kaynağını bulmak için dışarı çıktı. 

Ağlayan bebek ve kadın seslerinin nereden geldiğini araştırmaya koyulan kalabalık bir süre sonra İsrail silahlı dronlarından açılan ateşle yaralandı. 

Mülteci kampınya yaşayan Samira Ebu el-Leil, bebek seslerini kendisinin de duyduğunu, helikopterden açılan ateşin birkaç dakika boyunca sürdüğünü söyledi. 

49 yaşındaki Samira, "Bir kadının ağladığını ve yardım çığlıkları attığını duydum. 'Yardım edin, oğlum şehit oldu' diyordu. Sokaktan sesler geliyordu, tuhaftı" dedi. 

Bebek katili İsrail askerlerinin kullandığı silahlı dronlar, sokağa çıkmış herkesi taramaya başladı. Saldırı bir süre devam ettiği için yaralılara kimse müdahale edemedi. 

2 milyon şişe imha edildi: Dünyaca ünlü maden suyunda dışkı bakterisi tespit edildi! 2 milyon şişe imha edildi: Dünyaca ünlü maden suyunda dışkı... Haberi Görüntüle

UN KATLİAMINDA DA SİLAHLI DRONLAR VARDI

Samira el Leil o anları şöyle anlatıyor:

"Yaklaşık 10 kişi yaralandı. Sonrasında ambulans bölgeye ulaşarak yaralıları hastaneye götürmeyi başardı. Geceleri sokaklar genellikle boş ve erkekler de evlerinde olduğu için silahlı dronlar (Quadkopter) ateş açtığında genellikle öldürecek kimseyi bulamıyor. 

Bebek ve kadın seslerini işte bunun için yayınladılar. Evdeki erkeklerin yardım etmek için dışarı çıkacağını biliyorlardı. Mermiler kaldığımız evin çatısına, kapıya ve sokağa isabet etti. Dün de şarapnel içeren bir tür patlayıcı attılar; saldırıda buradaki çok sayıda kişi yaralandı."

11 Ocak'ta İsrail dronları kalabalığı taramıştı.

İsrail silahlı dronları, 11 Ocak'ta el-Raşid Caddesi üzerinde 'Un Katliamı' olarak bilinen saldırıda da kullanıldı. Yardım almak için un çuvalı taşıyan kamyonlara yanaşan yüzlerce kişi otomatik tüfeklerin ve silahlı dronların hedefi olmuştu. 

Çin Denizi'nde tehlikeli manevra: Filipin gemisini tazyikli su ile taciz ettiler Çin Denizi'nde tehlikeli manevra: Filipin gemisini tazyikli su ile taciz... Haberi Görüntüle

YUSUF: TUZAK OLDUĞUNU ANLADIM

Nuseyrat Kampı'nda kayıttan çalınan bebek seslerinin bir tuzak olduğunu anlayanlar da vardı. Londra merkezli Middle East Eye'a konuşan 19 yaşındaki Muhammed Ebu Yusuf, geceyarısı bebeklerin çığlığını duyduğunu, ancak şüphelendiği için dışarı çıkmadığını söyledi. 

Yusuf, "Yaklaşık bir saat kadar sürdü. Ardından silahlı dronlar mahalleye ateş açmaya ve bomba atmaya başladı. Dışarı çıkmadık, çünkü bunların yalnızca bizi evden çıkmaya ikna etmek için dronların yayınladığı sesler olduğunu fark etmiştik" dedi. 

İsrail silahlı dronu

Vahşî İsrail, bir haftadan fazla süredir Nuseyrat'ın kuzeybatı kısmına yoğun saldırılar gerçekleştiriyor. Topçu, hava ve deniz bombardımanlarının yanısına 'quadkopter' saldırıları evleri ve mahalleleri hedef alıyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Dünya


Loading