Yandex Metrica

Brüksel'de tarihi zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan Macron ile bir araya geldi

Brüksel'de tarihi zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan Macron ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Zirvesi kapsamında birçok liderle bir araya geldi. Zirve öncesi ilk temas Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile oldu. Erdoğan NATO Zirvesi kapsamında İtalya ve Estonya Başbakanı ile de görüşme gerçekleştirdi.

Dünya

23.01.2024, 19:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna-Rusya krizinin ele alınacağı NATO Zirvesi'ne katıldı.
NATO Zirvesi'ne, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de Erdoğan'a eşlik etti.

Yahudi yerleşimciler polis eşliğinde Filistinlilere saldırdı: 6 kişi vurularak yaralandı Yahudi yerleşimciler polis eşliğinde Filistinlilere saldırdı: 6 kişi vurularak yaralandı Haberi Görüntüle

ZİRVE ÖNCESİ İLK TEMAS MACRON'LA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya geldi.

İki liderin, NATO Olağanüstü Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında NATO Karargahı'ndaki görüşmesi basına kapalı gerçekleşti. Görüşmenin 50 dakika sürdüğü bildirildi. İkili görüşmenin ardından aile fotoğrafı çekildi. Fotoğrafın ardından tarihi NATO Zirvesi başladı.

Berlin'de köstebek krizi: Gemi motoru bilgilerini Çin'e sızdıran casuslar ülkeyi karıştırdı Berlin'de köstebek krizi: Gemi motoru bilgilerini Çin'e sızdıran casuslar ülkeyi... Haberi Görüntüle

ESTONYA VE İTALYA BAŞBAKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Olağanüstü Devlet ve Hükûmet Başkanları Zirvesi kapsamında Estonya Başbakanı Kaja Kallas ve İtalya Başbakanı Mario Draghi ile NATO Karargâhı’nda bir araya geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading