Yandex Metrica

Belçika'dan Ukrayna'ya büyük darbe! Tank vereceğiz demişlerdi gerçek ortaya çıktı

Belçika'dan Ukrayna'ya büyük darbe! Tank vereceğiz demişlerdi gerçek ortaya çıktı

Ukrayna'nın tank isteğine birçok ülke gibi Belçika da olumlu yanıt vermişti. Fakat söz verdiği tankların kullanılamaz olduğu ve 2014 yılında bir silah tüccarına sattığı ortaya çıktı. Tankları geri almak için silah tüccarına para ödeyemeyen Belçika sadece askeri ekipman gönderecek.

Dünya

23.01.2024, 20:22

Ukrayna'nın tank desteğine birçok ülkeden destek geldi. Almanya Leopard 2, ABD M1 Abrams, Fransa da Leclercs tanklarını Ukrayna'ya gönderme kararı aldı.

Dev rafineri bir kez daha vuruldu, petrol ülkesinde kıtlık başladı: Yakıt fiyatları yükselecek mi? Dev rafineri bir kez daha vuruldu, petrol ülkesinde kıtlık başladı:... Haberi Görüntüle

ENVANTERDE TANK YOK 

Diğer yandan Belçika da Ukrayna'ya tank gönderme vaadinde bulundu. Fakat envanterinde hiç tank olmadığı ortaya çıktı. 

Belçika hükümeti 2014 yılında kullanılamaz durumda olan onlarca Leopard 2'yi tanesini 15 bin eurodan bir silah tüccarına sattı. 

Esir aileleri Netanyahu'yu ve hükümetini sıkıştırıyor: 'Acil görüşme talep edildi' Esir aileleri Netanyahu'yu ve hükümetini sıkıştırıyor: 'Acil görüşme talep edildi' Haberi Görüntüle

15 BİN EUROYA ALDIĞI TANKA 500 BİN EURO İSTEDİ 

Ukrayna'ya göndermek üzere silah tüccarından tankları tekrar almak isteyen Brüksel silah tüccarından beklemediği bir yanıt aldı. 

Satıcı, kullanılmaz durumda depoda bekleyen tankların yenilenmesi amacıyla her biri için 500 bin euro istedi.

Şimdilik Ukrayna'ya tank tedarik edilemeyeceği, mühimmat başta olmak üzere askeri yardım yapılacağını ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading