Yandex Metrica

Bayraktar TB2 SİHA'lar rüştünü ispatladı! Bir ülke daha satın almak için sıraya girdi

Bayraktar TB2 SİHA'lar rüştünü ispatladı! Bir ülke daha satın almak için sıraya girdi

Rusya-Ukrayna savaşında dünyada en çok konuşulan konular arasında olan yerli ve milli Bayraktar TB2 SİHA'lar uzun süre gündemde kalacak gibi duruyor. Son olarak Estonya'nın eski cumhurbaşkanı Thomas Hendrik İlves sosyal medya hesabından Bayraktar TB2 istediklerini söyledi.

Dünya

23.01.2024, 22:07

Yerli ve milli olan BAYKAR üretimi Bayraktar TB2'ler gün geçtikte herkes tarafından talep edilen savunma araçları oluyor. 

Özellikle Azerbaycan ile Ermenistan arasında yaşanan Karabağ savaşı ve son bir aydır devam eden Rusya-Ukrayna savaşında oldukça önemli başarılara imza atan Bayraktar TB2, Türkiye'nin savunma sanayisinde emin adımlarla ilerlemesini sağlıyor. 

Hedef sadece Gazze değil: İsrail bombaları bin yıllık tarihi siliyor: Bir ulus topyekün yok oluyor! Hedef sadece Gazze değil: İsrail bombaları bin yıllık tarihi siliyor:... Haberi Görüntüle

16 ÜLKENİN ENVANTERİNDE

16 ülkeye satışı gerçekleşen Bayraktar TB2 son olarak Kırgızistan'da bir askeri tatbikatta uçmuş ve bu tatbikatta hedefleri tam isabetle yok etmişti. 

Dünya Bayraktar TB2'leri konuşurken, yerli SİHA'yı gündeme tekrar Estonya eski Cumhurbaşkanı Thomas Hendrik İlves getirdi. 

İnsan kemiğinden yapılan uyuşturucu! Elmasları şimdi de böyle çalacaklar İnsan kemiğinden yapılan uyuşturucu! Elmasları şimdi de böyle çalacaklar Haberi Görüntüle

ESTONYA'DAN BAYRAKTAR TALEBİ

İlves sosyal medya hesabından Ukrayna'da çekilmiş Rus askeri konvoyunun bir videosunu alıntılayarak, 'Bayraktars please...' ifadelerini kullandı. 

İlves'in bu paylaşımı, Rus birliklerine karşı yüksek oranda başarı gösteren Bayraktar TB2 SİHA'ların dünyada ne kadar ünlü olduğunu ortaya koydu. Dünyanın dört bir yanında paylaşılan görüntülerde Bayraktar TB2 SİHA'ların sahada gösterdiği başarılar Türk savunma sanayinin ne denli ilerdiğini gözler önüne serdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading