Yandex Metrica

Başbakan Sanna Marin'in parti görüntüleri ülkeyi karıştırdı! Fin lider kendinden geçiyor

Türkiye'nin anlaşma kapsamında terör örgütü üyelerinin iadesini beklediği Finlandiya çok farklı bir konuyla meşgul. 36 yaşındaki Başbakan Sanna Marin'in parti görüntüleri ülke gündemini allak bullak etti.

Dünya

23.01.2024, 19:41

Terör örgütü üyelerinin iadesi konusunda Türkiye'nin taleplerini yerine getirmeyen İsveç ve Finlandiya, imza attıkları anlaşmayı umursamıyor. Ukrayna'yı işgal eden Rusya'nın bir sonraki hedefinin kendi ülkeleri olacağını iddia ederek tedirginlik yaşayan Finlandiyalılar, 36 yaşındaki Başbakan Sanna Marin'in parti görüntüleriyle sarsıldı.

Sosyal medyayı karıştıran görüntülere göre Başbakan Marin, bir grup arkadaşlarıyla düzenlediği partide içki içip dans ediyor ve doyasıya eğleniyor. Finli rapçi Petri Nygard ve şarkıcı Antti Tuisku'nun şarkılarını söylerken kendinden geçen Marin, şu an ülkede bir numaralı gündem maddesi olmuş durumda. 

Fin Iltalehti gazetesinin iddiasına göre Marin'e partide eşlik edenler arasında televizyon sunucusu Tinni Wikström, YouTuber Ilona Ylikorpi ve radyocu Karoliina Tuominen de var. Ancak vidyonun tam olarak ne zaman çekildiği henüz netleşmedi. Görüntüler konusunda Başbakan Marin'den de bir açıklama gelmedi. 

Sosyal medyada büyük tepkilere yol açan görüntüler sonrası Finlandiya vatandaşları, Başbakan Marin'in görevini yapmak yerine 'festivallerden ve partilerden kafasını kaldıramadığını' belirterek onu kıyasıya eleştirdi. Finlandiya'nın parti sever başbakanı, daha önce Kovid-19 temaslısı olmasına rağmen gece kulübüne gitmişti. 

Sanna Marin

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading