Yandex Metrica

Başarılı pusu: Kassam Tugayları, İsrail askerlerini kendi F16 füzeleriyle vurdu!

Başarılı pusu: Kassam Tugayları, İsrail askerlerini kendi F16 füzeleriyle vurdu!

Kassam Tugayları, İsrail tarafından fırlatılan fakat patlamayan F16 füzeleri ile, İsrail askerlerini pusuya düşürdü. İsrail'in fırlattığı patlamayan füzeler ile, İsrailli askerler hedef alındı. Çok sayıda işgalci ordu mensubu, hayatını kaybetti.  

Dünya

14.05.2024, 05:40

El-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Netzarim'de, işgalci ordu mensuplarının komuta karargahını bombaladıklarını, pusuya düşürdükleri bir grup askeri ise etkisiz hale getirdiklerini duyurdu.

İsrail savaş uçakları tarafından fırlatılan ve patlamayan F16 füzeleri ile İsrail askerlerine pusu kurarak etkisiz hale getiren Kassam Tugayları, çok sayıda işgalci ordu mensubunu etkisiz hale getirdiklerini açıkladı.

Gazze'de yeni ateşkes ihtimali: Detaylar basına sızdı anlaşma ne kadar sürecek? Gazze'de yeni ateşkes ihtimali: Detaylar basına sızdı anlaşma ne kadar... Haberi Görüntüle

İŞGALCİLERİ PUSUYA DÜŞÜRDÜLER

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, saldırıya ilişkin ''İsrail güçlerinin, sivillere attığı ancak patlamayan F16 füzelerini kullanarak bir grup işgalci İsrail gücünü mayınlı pusuya düşürdük'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Loading