Yandex Metrica

Azerbaycan Devlet Başkanı Aliyev, yarın Rusya'ya giderek Putin ile müttefik işbirliği bildirgesi imzalayacak

Azerbaycan Devlet Başkanı Aliyev, yarın Rusya'ya giderek Putin ile müttefik işbirliği bildirgesi imzalayacak

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in yarın Rusya’yı ziyaret edeceği ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile anlaşma imzalayacağı belirtildi.

Dünya

23.01.2024, 22:05

Ukrayna'yı işgale başlayan Putin'e Azerbaycan'dan destek geldi. Putin ile Aliyev, yarın Azerbaycan ve Rusya'yı ikili müttefik yapan bir müttefik işbirliği bildirgesi imzalayacaklar.

Kremlin’den yapılan yazılı açıklamada, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in yarın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le görüşme gerçekleştireceği belirtildi.

O markanın ürünlerinde Uygur Türklerinin kanı var: Çinli giyim markasına Doğu Türkistan boykotu O markanın ürünlerinde Uygur Türklerinin kanı var: Çinli giyim markasına... Haberi Görüntüle

RUSYA'YA RESMİ ZİYARET

Görüşmede, Aliyev ve Putin’in ikili ilişkilerle ilgili konuları ele alacağı bilgisine yer verilen açıklamada, "Putin, 22 Şubat'ta Rusya'ya resmi ziyarette bulunacak Aliyev ile görüşecek. Görüşmelerin ardından, Rusya ile Azerbaycan arasındaki ilişkileri müttefik düzeyine çıkaran bir iş birliği bildirgesi imzalanacak.” ifadesine yer verildi.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading