Yandex Metrica

Avrupa'nın iki yüzlülüğü bir kez daha ortaya çıktı! İranlı sığınmacıyı uyuşturup darp ettiler

Avrupa'nın iki yüzlülüğü bir kez daha ortaya çıktı! İranlı sığınmacıyı uyuşturup darp ettiler

Danimarka'da 7 yıldır ikamet eden 2 çocuklu İranlı bir kadın polis tarafından darp edildi. Uyuşturucu iğne ile sakinleştirildikten sonra bile dövülen kadın İran'a giden bir uçağa bindirilerek sınır dışı edildi.

Dünya

23.01.2024, 19:04

Danimarka'da göçmen haberi yapan Vinkel360'ta yer alan bir habere göre, Lejre kentinin Hvalsö kasabasındaki bir sığınmacı yurdu Avnstrup'da bulunan İranlı iki çocuk annesinin şiddete uğrayarak sınır dışı edildiği bildirildi. 

İki çocuk annesi kadının 7 yıldır Danimarka'da yaşadığı bildirilirken söz konusu olayda 4 sivil polis tarafından darbedildikten sonra üstüne oturulup uyuşturucu iğne yapıldığı belirtildi. 

Hedef sadece Gazze değil: İsrail bombaları bin yıllık tarihi siliyor: Bir ulus topyekün yok oluyor! Hedef sadece Gazze değil: İsrail bombaları bin yıllık tarihi siliyor:... Haberi Görüntüle

UYUŞTURUCU İĞNE YAPILDI

İğne yapıldıktan sonra sakinleşen kadının İran'a giden bir uçağa bindirildikten sonra sınır dışı edildiği aktarıldı. 

Söz konusu kadının darp edilme görüntüleri diğer sığınmacılar tarafından kayıt altına alındı. 

İşgalci İsrail askerleri Nusayrat Mülteci Kampı'nı bombaladı! Çok sayıda gazeteci yaralandı İşgalci İsrail askerleri Nusayrat Mülteci Kampı'nı bombaladı! Çok sayıda gazeteci... Haberi Görüntüle

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULACAK

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler büyük tepki çekerken, Sığınmacı Hukuki Danışmanlık Dairesi (Trampolinhuset) darp edilme olayı hakkında suç duyurusunda bulunulacağını açıkladı. 

Bosnalı Sırplardan skandal eylem: Srebrenitsa soykırımının inkar edildiği gösteriye katıldılar Bosnalı Sırplardan skandal eylem: Srebrenitsa soykırımının inkar edildiği gösteriye katıldılar Haberi Görüntüle

SURİYELİLERİN EŞYASINA EL KOYULMUŞTU

Diğer yandan Danimarka'nın Suriyeli sığınmacılara uyguladığı 'kişisel eşyalara el koyma' yasasının Ukraynalı sığınmacılara koymaması büyük tepki çekmişti. 

Polonya'da düzenlenen NATO tatbikatı sırasında bir asker hayatını kaybetti Polonya'da düzenlenen NATO tatbikatı sırasında bir asker hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

MÜSLÜMAN SIĞINMACILARA AĞIR HAKARET 

2015 yılında Danimarka'ya sığınan Suriyelilerin yüzlerine tükürüldüğü, sözlü ve fiziksel saldırıya uğradığı, 2016 yılında da kişisel eşyalarına el konulduğu bilinirken Ukraynalı sığınmacılar için özel koruma kanunları çıkarılmıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading