Yandex Metrica

Sitede Ara

Avrupa'da doğalgaz rekordan rekora koşuyor! ABD Rusya'ya ambargo uygulayabilir

Avrupa'da doğalgaz rekordan rekora koşuyor! ABD Rusya'ya ambargo uygulayabilir

Avrupa'da doğalgaz fiyatları rekor tazeledi. Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişimi sonrası uygulanan yaptırımlar AB ülkelerinde ters tepti. Doğalgaz fiyatları her gün rekor kırıyor.

Dünya

24.02.2024, 11:02

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişimi sonrası uygulanan yaptırımlar doğalgaz fiyatlarının yükselmesine sebep oldu. 

Oluşan tedarik endişeleri sebebiyle bir süredir yükselen doğalgaz fiyatları ambargo planlarına ilişkin haber akışı sebebiyle yüzde 17'lik yükselişle yeni rekorunu kırdı. 

Öğrencileri tutuklanan Indiana Üniversitesi'nin dekan yardımcısı Filistin destekçilerinin yanında: Gözyaşlarını tutamadı! Öğrencileri tutuklanan Indiana Üniversitesi'nin dekan yardımcısı Filistin destekçilerinin yanında: Gözyaşlarını... Haberi Görüntüle

AMBARGO ENDİŞESİ FİYATLARI YÜKSELTTİ 

ABD'nin Rus petrolüne ambargo uygulanmasına yönelik yaptığı hazırlık doğalgaz fiyatlarının bu derece artmasında etkili oldu. 

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Biden ile müttefiklerinin Rus petrolüne yönelik ambargoları değerlendirdiğini ifade etti. 

Avrupa'da derinliği en fazla olan Hollanda merkezli sanal doğal gaz ticaret noktası TTF'de işlem gören nisan vadeli kontratların fiyatı cuma günü kapanışını 192,5 eurodan yapmıştı. 

Bugün ise 210 eurodan açılan kontrat fiyatları, 242 euroya kadar yükseldi. 

İngiltere'den bugüne kadar ki en büyük savunma desteği Ukrayna'ya: Dron tedarik edilecek İngiltere'den bugüne kadar ki en büyük savunma desteği Ukrayna'ya: Dron... Haberi Görüntüle

RUS PETROLÜ YASAKLANABİLİR 

Bu ambargo uygulama planıyla doğalgaz fiyatlarının artmasına yönelik endişeler artarken, CNN'e konuşan Blinken, "Şu anda, Rus petrolünün ithalatını, küresel piyasalarda uygun miktarda petrol arzının bulunduğu temin edilerek, yasaklamanın yolu konusuna koordineli bir şekilde bakmaları için Avrupalı ​​ortaklarımız ve müttefiklerimizle konuşuyoruz" ifadelerine yer verdi. 

İsrail yeni bir katliama hazırlanıyor: Halevi'den savaş planına onay İsrail yeni bir katliama hazırlanıyor: Halevi'den savaş planına onay Haberi Görüntüle

BİN METREKÜP 3000 DOLARI AŞTI 

Avrupa'da doğalgazın bin metreküp fiyatı 3 bin 600 doları geçti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading