Yandex Metrica

AP'deki yolsuzluk skandalında yeni gelişme: Onu bile tahliye ettiler!

AP'deki yolsuzluk skandalında yeni gelişme: Onu bile tahliye ettiler!

Belçika'daki Avrupa Parlamentosu (AP) bağlantılı yolsuzluk soruşturmasının 1 numaralı ismi olarak gösterilen Yunan milletvekili Eva Kaili için şartlı tahliye kararı verildi.

Dünya

23.01.2024, 20:43

Yolsuzluk suçlamalarının 1 numaralı ismi Yunan milletvekili Eva KailiBelçika'nın başkenti Brüksel'de tutulduğu cezaevinden çıktı. Özellikle Yunan basının yoğun ilgi gösterdiği Kaili, babası ve avukatıyla evinin bulunduğu binaya girdi.

Kaili, binaya girerken içinde bulunduğu aracın camını kısa bir süre açarak Yunan basınına konuştu. Eva Kaili, 2 yaşındaki kızını göreceği için mutlu olduğunu söyledi. 



AP bağlantılı yolsuzluk soruşturmasında geçriğimiz yılın aralık ayında tutuklanan AP'nin eski başkan yardımcısı Eva Kaili, soruşturma kapsamında serbest bırakılan son tutuklu oldu. Böylece soruşturmada tutuklu sanık kalmadı.

İsrail'de sokaklar yine karıştı: Esir aileleri ve destekçileri sokaklara indi İsrail'de sokaklar yine karıştı: Esir aileleri ve destekçileri sokaklara indi Haberi Görüntüle

KAİLİ REDDEDİYOR

Soruşturmayı yürüten Belçika makamları, bazı AP milletvekilleri ve çalışanlarını, rüşvet karşılığında nüfuzlarını kullanarak başka ülkeler adına AP'deki ekonomik ve siyasi karar alma mekanizmalarına etki etmekle suçluyor. Suçlamalarda adı geçen Kaili, Katar ve Fas iddiaları reddediyor.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading