Yandex Metrica

Açık artırmadan bavul aldılar! İçinden çıkanlarla hayatlarının şokunu yaşadılar

Açık artırmadan bavul aldılar! İçinden çıkanlarla hayatlarının şokunu yaşadılar

Yeni Zelanda'da bir aile açık artırma usulü ile yıllardır depoda bulunan iki bavulu satın aldı. Bavulları açan aile hayatlarının şoku ile karşılaştı. İki bavuldan da yaşları 5 ila 10 arasında değişen 2 çocuk cesedi çıktı. Olaya INTERPOL dahil oldu.

Dünya

23.01.2024, 19:41

Yeni Zelanda'da bir ailenin açık artırmadan aldığı bavullardan 2 çocuğa ait ceset çıktı. 

Konuyla alakalı açıklama yapan emniyet yetkilisi Tofilau Faamanuia Vaaelua, Auckland'da yaptığı basın açıklamasında, bir ailenin, terk edilmiş depolardaki eşyaların satıldığı çevrim içi açık artırmaya katıldığını söyledi.

Gazze'de insani felaket derinleşecek! Katil İsrail'in yeni katliamı için tarih verildi Gazze'de insani felaket derinleşecek! Katil İsrail'in yeni katliamı için tarih... Haberi Görüntüle

BAVULDAN ÇOCUK CESETLERİ ÇIKTI 

Müzayededen satın alınan kişisel eşyalarla ev eşyalarının, ailenin geçen hafta ulaştığını kaydeden Vaaelua, eşyalar arasında benzer boyutlarda 2 bavul bulunduğunu bavulların içinde 2 çocuk cesedinin çıktığını ifade etti. 

Sazan avı! Filistin bayrağını tekmeleyen İsrailliye bomba şoku Sazan avı! Filistin bayrağını tekmeleyen İsrailliye bomba şoku Haberi Görüntüle

3-4 YILDIR DEPODALARMIŞ 

5 ila 10 yaşlarındaki iki çocuğun, birkaç yıl önce öldüğü ve bavulların en az 3 veya 4 yıldır depoda olduğu tahmin ediliyor. Kimlik tespit çalışmaları devam eden çocukların nerede, ne zaman ve nasıl öldükleri araştırılıyor.  Olayla ilgili cinayet soruşturması yürütülürken, konu, INTERPOL'e de (Uluslararası Polis Teşkilatı) iletildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading