Yandex Metrica

Sazan avı! Filistin bayrağını tekmeleyen İsrailliye bomba şoku

İsrailli bir yerleşimci Batı Şeria'da Filistin bayrağını kaldırmaya çalışırken bombaların hedefi oldu. Çevresine Bubi tuzağı kurulan bayrak Yahudi yerleşimcinin tekmesi sonucu bir anda patladı.

Dünya

06.05.2024, 15:02

Katil İsran Gazze'de binlerce Gazzelinin üzerine bomba yağdırırken Yahudi işgalci zihniyette boş durmuyor. Son olarak Filistin bayrağını görünce aracından inip bayrağı kaldırmaya çalışan yerleşimci bayrağı tekmelerken bir anda patlayan bombanın etkisiyle yaralandı.

Bu mudur olimpiyat ruhu? 'Laik' Fransa'dan ilkel yasak Bu mudur olimpiyat ruhu? 'Laik' Fransa'dan ilkel yasak Haberi Görüntüle

FİLİSTİN BAYRAĞINI TEKMELEMEK İÇİN ARACINDAN İNDİ

Yol kenarında bulunan ilistin bayrağını kaldırmak için aracından inen Yahudi yerleşimci Filistin bayrağına tekme atıp kaldırmaya çalışırken bomba sürprizi ile karşılaştı.

Kuzey Kutbu ısınıyor! ABD Ruslarla yeni bir cephe mi açıyor? Kuzey Kutbu ısınıyor! ABD Ruslarla yeni bir cephe mi açıyor? Haberi Görüntüle

İSRAİLLİ YERLEŞİMCİ HAVAYA UÇTU

Sazan avını haberleştiren İsrail basını, yerleşimcinin hafif yaralandığını iddia etse de görüntülerde bayrağa tekme atan İsraillinin havaya uçtuğu görüldü.

Yüzlerce kişi öldü! O ülkede 'kamu kontenjanı' krizi büyüyor: Sokağa çıkmak yasak! Yüzlerce kişi öldü! O ülkede 'kamu kontenjanı' krizi büyüyor: Sokağa... Haberi Görüntüle

IRKÇI BAKAN TALİMAT VERMİŞTİ

Katil İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, bu yılın ocak ayında kamusal alanlarda Filistin bayraklarının yasaklanması ve işgalci polislerin tüm bayrakları kaldırması için emir vermişti.

 

Habere Tepki Ver

6

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading