Yandex Metrica

ABD’de skandal olay: Ceset parçalarını satıyorlar!

ABD’de skandal olay: Ceset parçalarını satıyorlar!

ABD’de meydana gelen bu korkunç olay ülke gündeminde yer alıyor. Colorado eyaletinde eski bir cenaze evi sahibi ve annesi, çok sayıda cesedi parçalara ayırıp sattıkları için hapis cezası aldılar.

Dünya

23.01.2024, 20:15

ABD’de gerçekleşen bu olay sosyal medyada viral oldu. BBC'nin haberi doğrultusunda, savcılık, 46 yaşındaki Megan Hess ve 69 yaşındaki Shirly Koch'un, 2010-2018 yılları arasında 560 kadar cesedi hiçbir izin almadan incelediği ve bunlara ait parçaları sattığı iddia etti.

Büyük hata! Politico'dan dikkat çeken analiz: İran Netanyahu'nun elini güçlendirdi... Büyük hata! Politico'dan dikkat çeken analiz: İran Netanyahu'nun elini güçlendirdi... Haberi Görüntüle

HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDILAR

Yapılan iddiaları kabul eden Hess 20 yıl, Koch ise 15 yıl hapis cezası aldılar.

Başkentin sadece bir kaç km ötesinde katliam: Rusya füzeleri ateşledi: 14 öldü, 59 yaralı Başkentin sadece bir kaç km ötesinde katliam: Rusya füzeleri ateşledi:... Haberi Görüntüle

1000 DOLAR ÜCRET TALEP ETMİŞ

Savcılığın yaptığı açıklamada, Montrose kasabasındaki Sunset Mesa Cenaze Evini işleten Hess'in, hiç yapılmayan ölü yakma işlemleri için ailelerden 1000 dolara kadar ücret istediğini, bazılarına ise cenazelerinin parçalarını bağışlamaları karşılığında ücretsiz yakma işlemi yapacağını söylediği belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading