Yandex Metrica

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan: Rusya Ukrayna'yı Olimpiyatlar sırasında işgal edebilir

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan: Rusya Ukrayna'yı Olimpiyatlar sırasında işgal edebilir

Son dakika haberleri.... ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Çin Olimpiyatları bitmeden Rusya'nın Ukrayna'yı işgale başlayabileceğini bildirdi. İngiltere merkezli Sky News ise, ABD'li diplomatlara dayandırdığı haberinde, Rusya'nın önümüzdeki hafta Ukrayna'yı işgal etmeye başlayacağını yazdı.

Dünya

23.01.2024, 18:48

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Rusya-Ukrayna gerilimine ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı, Rusların Ukrayna'ya önce hava ve füze saldırıları yapıp daha sonra kara operasyonuyla işgali devam ettirmesini beklediklerini söyledi.

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, “Rusya’nın Ukrayna’yı Olimpiyatlar sırasında işgal edebileceği göz ardı edilmemeli” ifadelerini kullandı.

Emine Erdoğan'dan kritik görüşme! Nijerya Devlet Başkanı'nın eşi Oluremi Tuinubi ile kadın istihdamına yönelik görüşmeler gerçekleştirildi! Emine Erdoğan'dan kritik görüşme! Nijerya Devlet Başkanı'nın eşi Oluremi Tuinubi... Haberi Görüntüle

SKYNEWS: İŞGAL HAFTAYA BAŞLAYACAK

İngiltere merkezli Sky News ise, ABD'li diplomatlara dayandırdığı haberinde, Sullivan'ın yaptığı açıklamaya paralel olarak, Rusya'nın önümüzdeki hafta Ukrayna'yı işgal etmeye başlayacağını duyurdu.

Kızıl düve propagandası! Faşist bakan skandala çocuklarını da alet etti: Kızıl düveyi yüceltiyoruz çünkü... Kızıl düve propagandası! Faşist bakan skandala çocuklarını da alet etti:... Haberi Görüntüle

BİR UYARI DA BEYAZ SARAY'DAN: ÜLKEYİ TERK EDİN

Beyaz Saray, ABD vatandaşlarının önümüzdeki 24 ile 48 saat içinde Ukrayna’yı terk etmeleri gerektiğini açıkladı.

Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Putin'in Ukrayna'yı işgal etmek için askeri emirler verdiğine dair istihbarat raporları hakkında yorum yapmayacağız.

Müttefiklerimizle birlikte Rusya'ya sert bir şekilde yanıt vermeye hazırız ve buna sert ekonomik yaptırımlar da dahil olacak.

Rusya askeri olarak Ukrayna’yı işgal edebilecek düzeye ulaştı.

Avrupa'da konuşlu ABD ordusu, Ukrayna çevresinde bir gerilim durumunda "Rusya Federasyonu ile savaşmayacak", NATO müttefiklerini koruyacak."

İsrail yeni bir katliama hazırlanıyor: Halevi'den savaş planına onay İsrail yeni bir katliama hazırlanıyor: Halevi'den savaş planına onay Haberi Görüntüle

ABD'DEN FLAŞ ADIM: DÖRT GEMİ UKRAYNA'YA GÖNDERİLDİ

ABD Donanması, Rusya-Ukrayna geriliminin tırmanması üzerine Avrupa'dan sorumlu 6. Filo bölgesine dört muhrip gemisi gönderiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading