Yandex Metrica

Emine Erdoğan'dan kritik görüşme! Nijerya Devlet Başkanı'nın eşi Oluremi Tuinubi ile kadın istihdamına yönelik görüşmeler gerçekleştirildi!

Emine Erdoğan'dan kritik görüşme! Nijerya Devlet Başkanı'nın eşi Oluremi Tuinubi ile kadın istihdamına yönelik görüşmeler gerçekleştirildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Nijerya Başkanı'nın karısı Olurume Tinubu ile İstanbul'da bir araya geldi. İkili Afrika'da ve Türkiye'de yaşayan kadınlara verilen destekler hakkında görüşme gerçekleştirdi.

Dünya

22.04.2024, 18:46

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karısı Emine Erdoğan, Nijerya Devlet Başkanı Bola Ahmed Tinubu'nun eşi Olurume Tinubu ile İstanbul'da Vahdettin Köşkü'nde bir araya geldi.

Emine Erdoğan ve Oluremi Tuinubi iki ülkenin kültürel zenginliğine vurgu yaparak ilişkilerin güçlenmesi için çalışmaların arttırılması gerektiğini vurguladı.

İsrail'de sokaklar yine karıştı: Esir aileleri ve destekçileri sokaklara indi İsrail'de sokaklar yine karıştı: Esir aileleri ve destekçileri sokaklara indi Haberi Görüntüle

İKİ ÜLKE ARASINDAKİ İŞBİRLİĞİNE DEĞİNİLDİ

Emine Erdoğan, Afrika ülkelerine verilen desteğin sürdürülmesini sağlayacaklarını ve Nijerya'daki gelişemleri yakından takip ettiklerine değindi.

Everest'te kaybolan dağcının eşine yazdığı mektuplar 100 yıl sonra bulundu Everest'te kaybolan dağcının eşine yazdığı mektuplar 100 yıl sonra bulundu Haberi Görüntüle

KADINLARA VERİLEN DESTEĞE BÜYÜK İLGİ

Ayrıca Emine Edoğan, Afrika ülkelerinde yaşayan kadınların el emeği ürünlerinin satılmaı ve gelirlerinin ise Afrikalı kadınlara desreğinden bahsetti. 

"Afrika El Sanatları ve Kültür Evi"  hakkında da Tinubu'ya bilgi veren Emine Erdağan, Afrika kültürünün tanıtılmasına destek sağladığını belirtti. 

Üniversite öğrencilerinin Filistin gösterileri Netanyahu'yu korkuttu: ABD'ye 'gösterileri durdurun' çağrısı Üniversite öğrencilerinin Filistin gösterileri Netanyahu'yu korkuttu: ABD'ye 'gösterileri durdurun' çağrısı Haberi Görüntüle

ERDOĞAN- TİNUBU ARASINDA SAMİMİ SOHBET

Emine Eroğdan, Tinubu'ya Afrika seyehatlerinden bahsederken, 'Afrika Atasözleri'', ''Afrika Seyahatlerim'' ve ''Afrika Yemek Kitabı'' yayınları hakkında keyifli bir sohbet etti.

Tinubu ayrıca Emine Eroğdan'a Afrika'ya duyduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini iletirken, kadınlara yönelik yapılan projeler hakkında detaylı bilgi aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Loading