Yandex Metrica

ABD, Karayipler'e yolladığı 80 şişe aşıyla övününce alay konusu oldu

ABD, Karayipler'e yolladığı 80 şişe aşıyla övününce alay konusu oldu

ABD'nin geçtiğimiz günlerde Karayipler'e yolladığı 80 şişe aşıyla övünmesi, sosyal medyada alay edilip, eleştiri yağmuruna tutulurken, Çin medyasında 'ti'ye alındı.

Dünya

23.01.2024, 17:34

Euronews'un yer alan bir habere göre Çin medyası, Trinidad ve Tobago'ya 80 şişe Covid-19 aşısı bağışladığını açıklayan Amerika Birleşik Devletleri'ni (ABD) 'Ti'ye aldı.

Kısa bir süre önce ABD'nin Trinidad ve Tobago Büyükelçiliği sosyal medya hesabından, Karayipler'de yer alan ve iki farklı adadan oluşan ülkeye Pfizer/Biontech'in Covid-19 aşısından 80 şişe bağışlandığı duyuruldu.

BÜYÜKELÇİLİĞİN GÖNDERİSİNİN ALTINA ALAYCI YORUMLAR BIRAKILDI

Büyükelçilik tarafından yapılan paylaşımda, "ABD yönetimi, Trinidad ve Tobago yönetimine 80 şişe Pfizer Covid-19 aşısı bağışladı. ABD aşılama kampanyasında Trinidad ve Tobago yönetimine yardım etmeye kararlı. Her aşının önemli olduğuna inanıyoruz" ifadelerini kullanılırken, açıklama kısa bir süre içinde sosyal medyada alay konusu oldu.

HİNDİSTAN'DAN 40 BİN DOZ AŞI, ABD'DEN 80 ŞİŞE

Gönderinin altına yorum yapan kullanıcılar, Hindistan'ın bağışladığı 40 bin doz aşının yanında 80 şişe bağışın "komik" olduğunu söylerken, bazıları da "herhalde birkaç sıfır koymayı unuttular" yorumunda bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading