Yandex Metrica

Sitede Ara

ABD Dışişleri Bakanı Blinken'dan bir kritik ziyaret daha: Çin'den sonra Suudi Arabistan'a gidiyor

ABD Dışişleri Bakanı Blinken'dan bir kritik ziyaret daha: Çin'den sonra Suudi Arabistan'a gidiyor

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Çin'in ardından Suudi Arabistan'a gidiyor. ABd Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada Blinken'ın, Gazze'de ateşkes çabaları ile esirlerin serbest bırakılmasını ele alacağı, Gazze'ye yönelik insani yardımı görüşeceği belirtildi.

Dünya

10.05.2024, 15:23

Hafta içinde Çin'e giden ve Çin Halk Cumhuriyeti Devlet Başkanı Şi Jinping ile görüşen ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken bu kez Suudi Arabistan'a gidiyor. 29-30 Nisan tarihleri arasında bu ülkeye gidecek olan Blinken'ın Gazze'de ateşkes çabaları ile esirlerin serbest bırakılmasını ele alacağı, Gazze'ye yönelik insani yardımı görüşeceği belirtildi.

Akıllara durgunluk veren tehdit: İngiliz üslerini vururuz Akıllara durgunluk veren tehdit: İngiliz üslerini vururuz Haberi Görüntüle

KÖRFEZ İŞBİRLİĞİ KONSEYİ'NİN BAKANLAR KURULU TOPLANTISINA KATILACAK

ABD Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada Gazze'deki çatışmanın bölgeye yayılmaması gerektiği vurgulanırken Blinken'ın aynı zamanda Körfez İşbirliği Konseyi'nin Bakanlar Toplantısı ile Dünya Ekonomik Forumu'nun toplantılarına katılacağı duyuruldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Loading