Yandex Metrica

İsrail'in yarışmaya katılmasını sorgulamıştı! O şarkıcı Eurovision'dan diskalifiye edildi!

İsrail'in yarışmaya katılmasını sorgulamıştı! O şarkıcı Eurovision'dan diskalifiye edildi!

Bu yıl İsveç'in Malmö kentinde düzenlenen Euorvision 2024 şarkı yarışması finaline saatler kala Hollanda'lı şarkıcı Joost Klein yarışmadan diskalifiye edildi. Diskalifiye nedeni herkesi şaşırtsa da ünlü şarkıcının İsrail'in yarışmaya katılmasını sorguladığı öğrenildi.

Dünya

21.05.2024, 22:24

Bu yıl İsveç'in Malmö kentinde düzenlenen Eurovision şarkı yarışmasına saatler kala Hollanda'yı temsil eden şakırıc Joost Klein finalden önce diskalifiye edildi. 

Eurofighter alarmı! Savaş uçakları Baltık Denizi üzerinde: Gördükleri yerde imha edilecekler Eurofighter alarmı! Savaş uçakları Baltık Denizi üzerinde: Gördükleri yerde imha... Haberi Görüntüle

GÜVENLİK GEREKÇESİYLE DİSKALİFİYE EDİLDİ

Joost Klein'in ekip üyesine karşı davranışları nedeniyle diskalifiye edildiğini aktaran yetkililer, "Yarışmadaki tüm personel için güvenli ve emniyetli bir çalışma ortamı sağlamaya kararlıyız" dedi.

Hayvanseverler ayaklanacak! Rusya'dan dikkat çeken başıboş köpek kararı! Hayvanseverler ayaklanacak! Rusya'dan dikkat çeken başıboş köpek kararı! Haberi Görüntüle

İSRAİL'İN YARIŞMAYA KATILMASINA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Hollanda'yı temsil eden yarışmacı Klein'in, İsrail'in yarışmaya neden katıldığını sorgulamıştı. Eurovision öncesi düzenlenen basın toplantısında İsrail'i temsil eden şarkıcı Eden Golan'a soru yönelten Polonyalı gazeteci, yarışmada güvelik riski oluşturup oluşturmadığı sorusuna İsveçli sunucu araya girerek Golan'ın soruyu cevaplamak zorunda olmadığını belirtmişti. 

Türkiye-Yunanistan sınırında gerginlik! Bir Yunan asker vuruldu Türkiye-Yunanistan sınırında gerginlik! Bir Yunan asker vuruldu Haberi Görüntüle

İSRAİLLİ YARIŞMACIYA TAVRINI KOYMUŞTU

Hollandalı yarışmacı Joost Klein ise araya girerek, yüksek sesle 'Neden olmasın?' demişti. 

Eurovision şarkı yarışmasına katılan İsrail'e tepkiler Avrupa'nın dört bir tarafından da gelmeye devam ediyor.

İngiltere, İsviçre, İrlanda, Portekiz, Belçika, Norveç, Litvanya, Danimarka gibi birçok ülke yarışmada Gazze için ateşkes çağrısında bulunmuşlardı.

Avrupa'da birçok ülke ise Gazze'ye yönelik saldırıları nedeniyle İsrail'in Eurovision şarkı yarışmasından menedilmesi için imza kampanyaları düzenlemişti. 

 

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

1

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading