Yandex Metrica

ABD'de vahşet! 5'i çocuk 8 kişi bir evde ölü bulundu

ABD'de vahşet! 5'i çocuk 8 kişi bir evde ölü bulundu

ABD'nin Utah eyaletinin Enoch kentinde bir evde 5'i çocuk 8 kişiye ait silahla vurulmuş ceset bulundu.

Dünya

23.01.2024, 20:16

ABD'nin Utah eyaleti Enoch kentinde dehşet veren bir olay yaşandı. Bir evde 8 kişinin cesedi bulundu. İlk belirlemelere göre; 8 kişinin cansız bedenine, yetkililerin sosyal yardım kontrolü sırasında ulaşıldı.

Evde ölü halde bulunan 5'i çocuk 8 kişinin silahla vurulduğu belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken kurbanların kimlikleriyle ilgili paylaşılmadı.

Özgürlük filosu yola çıkıyor: İsrail ablukasını ABD'li albay kıracak! 5.500 tonluk yardım ile Gazze'ye... Özgürlük filosu yola çıkıyor: İsrail ablukasını ABD'li albay kıracak! 5.500... Haberi Görüntüle

HER BİRİ KURŞUN YARASI

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Her birinin kurşun yarası olduğu görülüyor. Şu anda halka yönelik bir tehdit olduğuna veya kaçak bir zanlı olduğuna inanmıyoruz. Bu soruşturma hala aktif ve daha sonra daha fazla bilgi sağlanacak" ifadelerine yer verildi.

Füze donanımlı ABD gemisi İsrail açıklarında Füze donanımlı ABD gemisi İsrail açıklarında Haberi Görüntüle

''DUALARINIZDA YER VERİN''

Utah Valisi Spencer Cox, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, bölgedeki "anlamsız şiddetten" etkilenen herkesin yanında olduklarını vurgulayarak, "Lütfen Enoch topluluğuna dualarınızda yer verin." ifadesini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading