Yandex Metrica

AB'den Filistinli aileye destek! 'Tahliyeler uluslararası hukuka aykırı'

AB'den Filistinli aileye destek! 'Tahliyeler uluslararası hukuka aykırı'

AB Kudüs Temsilciliği, İsrail polisinin evinden zorla çıkardığı Filistinli Salihiye ailesi ilgili destek mesajı yayınladı.

Dünya

23.01.2024, 18:39

Avrupa Birliği Kudüs Temsilciğinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, İsrail'in Doğu Kudüs'te bulunan evlerinden zorla çıkarmaya çalıştığı Filistinli Salihiye ailesine destek verildi. 

ABD ve İngiltere'nin Yemen'e saldırıları devam ediyor: Hudeyde bir kez daha hedef alındı ABD ve İngiltere'nin Yemen'e saldırıları devam ediyor: Hudeyde bir kez... Haberi Görüntüle

AB'DEN DESTEK MESAJI

Yapılan açıklamada, AB ve AB ülkelerinin temsilcilerinin, Şeyh Cerrah Mahallesi'ndeki evlerinden zorla çıkarılma girişimine karşı yanlarına gaz tüplerini alarak çatıya çıkan Filistinli Mahmud Salihiye ve ailesine destek verilerek durumunun yakından takip edildiği bildirildi. 

Yüzyılın görülmemiş doğa olayı: Dubai'de 'bulut tohumlarıyla' yapay yağmur yağdırıldı! Yüzyılın görülmemiş doğa olayı: Dubai'de 'bulut tohumlarıyla' yapay yağmur yağdırıldı! Haberi Görüntüle

ULUSLARARASI HUKUKA AYKIRI TAHLİYELER YAPILIYOR

Yaşanan olayların yatışması ve barışçıl bir çözüm aranması gerektiği vurgulanan açıklamada, "Uluslararası hukuka aykırı tahliyeler ve yıkımlar büyük ölçüde barış ümitlerinin altını oyuyor ve sahadaki gerilimi tırmandırıyor." ifadelerine yer verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading