Yandex Metrica

300 metre derinlikten mucize gibi kurtuluş!

300 metre derinlikten mucize gibi kurtuluş!

Galler'de bir adam, İngiltere'nin en derin mağaralarından birisinde mucize denebilecek bir şekilde kurtarıldı. 18 metreden düşerken son anda bir kayaya tutunan ancak o kaya da kayınca bir kez daha düşüp bilincini kaybeden kazazede, korkunç yaralarla kurtarıldı.

Dünya

23.01.2024, 18:16

Galler'de 18 metrelik bir çıkıntıdan düştükten sonra 300 metre derinliğindeki bir mağara sisteminde mahsur kalan mağaracı için görülmemiş bir seferberlik düzenlendi. 

G7 liderlerinden İran'a kınama: Gerilimin düşürülmesi için çabalarımız sürecek G7 liderlerinden İran'a kınama: Gerilimin düşürülmesi için çabalarımız sürecek Haberi Görüntüle

GALLER'DE GERÇEKLEŞTİRİLEN EN UZUN KURTARMA ÇALIŞMASI

57 saat süren ve üç güne yayılan operasyon, Galler'de gerçekleştirilen benzerleri arasındaki en uzun kurtarma çalışmasıydı. Adamın ilk başta hava ambulansıyla hastaneye taşınması planlandı ancak hava koşulları nedeniyle helikopter inemedi. Adam bunun yerine mağara girişinden çıkarıldı ve kendisini bekleyen bir ambulansa arazi aracı ile taşındı. Acil servis irtibat görevlisi Gary Evans, kurtarılan mağaracının durumu hakkında BBC'ye şunları söyledi: 

"Kazazedenin ne kadar süredir mağarada olduğunu, ne kadar süredir sedyede kaldığını düşündüğünüzde, durumu oldukça iyi. Şu anda tedavi altında, kısa sürede daha fazlasını öğreneceğiz."

Fitch'ten dikkat çeken Türkiye analizi: Enflasyonda ciddi düşüş bekliyoruz Fitch'ten dikkat çeken Türkiye analizi: Enflasyonda ciddi düşüş bekliyoruz Haberi Görüntüle

Soykırımcı İsrail bayramda da katliam yaptı: Bir aileden 28 kişiyi öldürdü! Soykırımcı İsrail bayramda da katliam yaptı: Bir aileden 28 kişiyi... Haberi Görüntüle

'BOLCA MORFİN VERİLDİ'

Kurtarma ekibinden birisi şu açıklamalarda bulundu;

"Düştükten sonra hayatta kaldığı için çok şanslı. Düştükten sonra bir dakika kadar baygındı ve kendine geldiğinde çok acı çekiyordu. Ağrıları çok şiddetli olduğu için bolca morfin verildi."

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading