Yandex Metrica

30 yıl sonra Laçın'da Türk bayrağı! Azeri askerin duygulandıran anları

30 yıl sonra Laçın'da Türk bayrağı! Azeri askerin duygulandıran anları

Laçın koridorunun Bakü yönetimine geçmesiyle bölgede Azerbaycan ordusu konuşlandırıldı. Laçın'a dikilen Azerbaycan bayrağını işaret eden Azerbaycan askeri, cebinden Türk bayrağı ve Kuran-ı Kerim çıkardı.

Dünya

23.01.2024, 19:43

Laçın koridorunun Bakü yönetimine geçmesinin ardından bölgede konuşlandırılan  Azerbaycan Ordusu, Laçın'a Azerbaycan bayrağı dikti. Azerbaycan Özel Kuvvetler Personeli'nden bir askerin cebinden Türk bayrağı ve Kuran- Kerim çıkardığı görüntüler dikkat çekti. 

Laçın'a dikilen Azerbaycan bayrağını işaret eden asker, cebinden Türk bayrağı ve Kuran-ı Kerim çıkararak  'Laçın'ı aldık, yukarıda bayrağımı diktik.  Cebimizde  de  bayrağımız. Türkün gücünü gördünüz. Bundan  sonra  da  göreceksiniz. Allahu  Ekber!' dedi.

İran'dan şüphelere son verecek açıklama: 'BMGK gerekeni yapsaydı bu alçak rejimi cezalandırmak zorunda kalmazdık' İran'dan şüphelere son verecek açıklama: 'BMGK gerekeni yapsaydı bu alçak... Haberi Görüntüle

30 YIL SONRA İLK EZAN

Bölgenin Azerbaycan ordusunun kontrole geçmesinden sonra Laçın'da 30 yıl sonra ilk kez ezan okundu.

Macaristan'dan çarpıcı açıklama: Yeni bir dünya savaşı hazırlığı yapılıyor Macaristan'dan çarpıcı açıklama: Yeni bir dünya savaşı hazırlığı yapılıyor Haberi Görüntüle

AZERBAYCAN ORDUSU KONUŞLANDIRILDI

24 Ağustos itibarıyla Rus birlikleri ve Ermeniler bölgeden ayrılmış, Laçın şehri ile Zabuh ve Sus köylerinin yer aldığı Laçın koridorunda Azerbaycan ordusu konuşlandırılmıştı.

Göçmenleri sınır dışı etmeye hazırlanıyorlar: Yasa kabul edilirse yüz binlerce mülteci deport edilecek Göçmenleri sınır dışı etmeye hazırlanıyorlar: Yasa kabul edilirse yüz binlerce... Haberi Görüntüle

'LAÇIN'A DÖNDÜK'

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün 26 Ağustos'ta biz Azerbaycanlılar, Laçın şehrine döndük.  Azerbaycan Ordusu Laçın şehrinde konuşlandırıldı. Zabuh ve Sus köyleri kontrol altına alındı. Bu vesileyle tüm Laçınlıları ve Azerbaycan halkını tebrik ediyorum. Yaşasın Laçın! Yaşasın Azerbaycan!" ifadelerine yer verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading