Yandex Metrica

13 yaşındaki kız çocuğu aldığı cips sayesinde zengin oldu

Avustralya'da yaşamını sürdüren 13 yaşındaki Rylee Stuart adlı genç kız, 3 dolara satın aldığı cipsin içinden çıkanla resmen zengin oldu.

Dünya

23.01.2024, 17:42

Avustralya'nın Queensland eyaletinde ikamet eden Rylee Stuart, geçtiğimiz zamanlarda sosyal medya platformu TikTok'a bir video paylaştı ve binlerce lira kazandı. Stuart, TikTok'ta normalden farklı bir şekle sahip olan, ilginç bulduğu bir cips parçasını takipçilerine gösterdi.

Normalde üçgen ve ince bir forma sahip olması gereken cipsin pofuduk görüntüsünü TikTok'ta paylaşan Stuart, videosuna ise ''Pofuduk bir cips buldum. Sizce bu değerli bir şey mi yoksa bu cipsi yemeli miyim?'' yazdı.

Sorbonne Üniversitesi'nde Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un konuştuğu sırada dışarıda Filistin'e destek gösterisi düzenlendi! Sorbonne Üniversitesi'nde Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un konuştuğu sırada dışarıda Filistin'e destek... Haberi Görüntüle

630 BİN TL TEKLİF GELDİ

Rylee Stuart'ın bu videosu inanılmaz şekilde binlerce kişi tarafından izlendi ve sosyal medyada viral haline geldi. Takipçileri ise Stuart'a yorumlarda bir e-ticaret sitesinde satmasını söyledi. Stuart, takipçilerinden gelen tavsiyeye uydu ve pofuduk cipsi, 0,99 Avustralya Doları'na (yaklaşık 6,25 TL) satışa çıkardı. Açık artırma yöntemiyle satışa sunulan pofuduk cipse bir anda teklifler yağmaya başladı, kısa süre içinde 100 bin Avustralya Doları (yaklaşık 630 bin TL) kadar teklif geldi.

Cips firması da Rylee Stuart ile iletişime geçti ve pofuduk cipsin satış ilanı kapatıldı. Independent'ın haberine göre, cips şirketinin pazarlama müdürü, açıklamasında şunları söyledi:

"Rylee ve ailesi için geçen birkaç gün hareketliydi, hikayesini takip etmeye bayıldık. Rylee'nin cesareti ve girişimci ruhundan çok etkilendik, dolayısıyla Stuart ailesinin cips aşkını ve girişimciliğini ödüllendirmek istedik."

Stuart ise cipsi başta yemeyi düşündüğünü ama son anda vazgeçip ne olur ne olmaz diye parçayı saklamaya karar verdiğini söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading