Yandex Metrica

Sitede Ara

Deprem bölgesindeki 30 bin 697 konut için bugün kura çekilecek!

Deprem bölgesindeki 30 bin 697 konut için bugün kura çekilecek!

Deprem bölgesindeki kalıcı konutların inşası devam ediyor. 3 bin ev projesinden 11 kentte 30 bin 697'sı daha tamamlandı. Bugün gerçekleşecek kura çekimiyle hak sahipleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara'dan video konferansla katılacağı çekilişle kararlaştırılacak. İşte detaylar...  

Gündem

30.04.2024, 07:45

6 Şubat Asrın felaketinin ardından hemen harekete geçen devlet, dayanıklı zemin üzerine kaliyeli ve uygun yöntemle konut inşa etmeye başladı. 

Deprem felaketinin 1. yılında 46 konut hak sahiplerine teslim edilirken 300 bin inşaatın devam ettiği bölgede 30 bin 697 ev daha tamamlandı.

Kurallara uymayanlara verilecek cezalar belli oldu! Kurban kesimini düzenleyen tebliğ Resmi Gazete'de! Kurallara uymayanlara verilecek cezalar belli oldu! Kurban kesimini düzenleyen tebliğ... Haberi Görüntüle

KURALAR BUGÜN ÇEKİLECEK

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta çekilecek kurayla; Depremden etkilenen 11 kennte konutların hak sahipleri belirlenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kura çekilişine Ankara'dan canlı bağlantı ile katılacak.

Tamamlanmış olan evler, yeni sahiplerini bekliyor. Kahramanmaraş'ta yapımı tamamlanan 8 bin 303 konut için kura çekimi yapılacak. Kurası çekilen konutlar hak sahiplerine teslim edilecek.

GPT-4o nasıl kullanılır? ChatGPT-GPT-4o ne zaman kullanıma açılacak? GPT-4o nasıl kullanılır? ChatGPT-GPT-4o ne zaman kullanıma açılacak? Haberi Görüntüle

DEPREM BÖLGESİNDE 75 BİNİN ÜZERİNDE KONUT TESLİM EDİLECEK

Malatya'da daha önce 6 bin 181 konut sahiplerine teslim edilirken, inşaat çalışmaları hızla tamamlandı. Bu ikinci çekilişte de 1.700 hak sahibi evlerine kavuşmuş olacak.

6 Şubat depreminin ardından bu yana  75 binin üzerinde ev hak sahiplerine teslim edilmiş olacak.  

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Loading