Yandex Metrica

Deniz ulaşımına fırtına engeli! 9-10 Şubat Gökçeada, Bozcaada feribot seferleri iptal mi, seferler ne zaman yapılacak?

Deniz ulaşımına fırtına engeli! 9-10 Şubat Gökçeada, Bozcaada feribot seferleri iptal mi, seferler ne zaman yapılacak?

Çanakkale'de feribot seferleri iptal mi? Çanakkale'de deniz seferleri ne zaman yapılacak? Gökçeada, Bozcaada feribot seferleri iptal mi oldu? GESTAŞ Deniz Ulaşım AŞ'den yapılan açıklamada bazı feribot seferlerinin iptal olduğu duyuruldu. Peki hangi seferleri iptal oldu? 

Genel

11.02.2024, 08:43

9 Şubat Çanakkale feribot seferleri iptal mi oldu? Çanakkale'de vapur seferleri yapılmayacak mı? Deniz ulaşımını tercih edecek vatandaşlar arama motoruna, "Çanakkale'de feribot seferleri iptal mi? Çanakkale'de deniz seferleri ne zaman yapılacak? Gökçeada, Bozcaada feribot seferleri iptal mi oldu?" sorularını soruyor. Peki Çanakkale'de feribot seferleri ne zaman yapılacak?

THY duyurdu: Tecrübesiz kabin memuru alımı ilanı açıldı! Sadece tek bir şarta dikkat edilecek! THY duyurdu: Tecrübesiz kabin memuru alımı ilanı açıldı! Sadece tek... Haberi Görüntüle

ÇANAKKALE'DE HANGİ VAPUR SEFERLERİ İPTAL

İptal olan seferlere ilişkin açıklam yapan GESTAŞ Deniz Ulaşım AŞ, yarın Kabatepe'den Gökçeada'ya 05.00 ve 09.00, Gökçeada'dan Kabatepe'ye 07.00, Bozcaada'dan Geyikli'ye 07.00 ve 10.00, Geyikli'den Bozcaada'ya 08.00 ve 11.00 saatlerindekiler hariç tüm seferlerin iptal edildiği duyuruldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Genel


Loading