Yandex Metrica
Reklam Görseli

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Murat Kurum ile İstanbul programı belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Murat Kurum ile İstanbul programı belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Murat Kurum ile seçim öncesi son programı belli oldu. Seçim çalışmalarının son 2 gününü İstanbul'a ayıran Cumhurbaşkanı Erdoğan, gün boyunca Murat Kurum ile ilçelerdeki mitinglere katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yasakların başlamasıyla birlikte ise Ayasofya'da orucunu açarak teravih namazıyla son duasını yapacak.

Gündem

01.04.2024, 02:19

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek üzere yarın sandığa gidiyor. Yerel seçimlerde, 61 milyondan fazla seçmen yaklaşık 208 bin sandıkta oy kullanacak.

Yerel yöneticilerin belirleneceği seçimde sonucu en çok merak edilen şehir mega kent İstanbul. İstanbul için kıyasıya bir yarış var. 

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum ile mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında büyük bir çekişme var.

İki isim de saha çalışmalarına devam ediyor. Seçmenle buluşan İmamoğlu ve Kurum, vatandaşa projelerini anlatıp oy istiyor.

Yaklaşık bir aydır il ziyaretleri yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hemen hemen her gün farklı bir şehri gezip seçmene hitap ediyor.

DMM'den İsrail'in propaganda hesaplarının iddialarına yalanlama: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldılar DMM'den İsrail'in propaganda hesaplarının iddialarına yalanlama: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldılar Haberi Görüntüle

İSTANBUL PROGRAMI BELLİ OLDU

Bu bağlamda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Murat Kurum ile seçim öncesi son programı belli oldu. Seçim çalışmalarının son 2 gününü İstanbul'a ayıran Cumhurbaşkanı Erdoğan, gün boyunca Murat Kurum ile ilçelerdeki mitinglere katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Murat Kurum, bugün Arnavutköy'de seçmenle buluştu ve sandık mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutköy'den sonra Güngören'de seçmenle buluşacak.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında kritik toplantı: Yeni anayasa vurgusu Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında kritik toplantı: Yeni anayasa vurgusu Haberi Görüntüle

AYASOFYA'DA ORUCUNU AÇIP TERAVİH NAMAZINI KILACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yasakların başlamasıyla birlikte ise Ayasofya'da orucunu açarak teravih namazıyla son duasını yapacak. Cemaatle birlikte namazını kılacak Erdoğan, seçim öncesinde son duasını da burada yapmış olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading