Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay'a gidiyor: Deprem konutlarının ilk etabı hak sahiplerine teslim edilecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay'a gidiyor: Deprem konutlarının ilk etabı hak sahiplerine teslim edilecek

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinin ardından, ilk etapta inşa edilen deprem konutlarının teslimine yarından itibaren başlanıyor. İlk kura çekim ve anahtar teslim töreni, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Hatay'da gerçekleştirilecek.

Gündem

03.02.2024, 13:48

Türkiye, 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş depremlerinin yaralasını hızla sarıyor. Bu çerçevede ilk etapta inşa edilen deprem konutlarının teslimine yarından itibaren başlanıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 6 Şubat depremleri sonrasında inşa edilen deprem konutlarının son görüntülerini kamuoyuyla paylaştı.

Depremden etkilenen illerde inşa edilen 46 bin konut, şubat ayının ilk günlerinde kurayla hak sahiplerine teslim edilecek. İki ay içinde teslim edilen konut sayısı 75 bine ulaşacak.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İslam dünyasına Gazze çağrısı: Bu davaya sahip çıkın Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İslam dünyasına Gazze çağrısı: Bu davaya... Haberi Görüntüle

İLK PROGRAM HATAY'DA

İlk kura çekimi ve anahtar teslim töreni ise yarın Hatay'da gerçekleştirilecek. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

Erdoğan, 4 Şubat Pazar günü ise Gaziantep'teki teslim törenine katılacak. Deprem bölgesindeki diğer programlar ise önümüzdeki hafta içi gerçekleştirilecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading