Yandex Metrica

CHP'nin iki yüzlülüğü! Burcu Köksal'a kapıyı gösterenler Tanju Özcan'a ses çıkarmadı

CHP'nin iki yüzlülüğü! Burcu Köksal'a kapıyı gösterenler Tanju Özcan'a ses çıkarmadı

CHP'li Burcu Köksal'ın ''Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak'' sözleri kirli ittifakta çatlağa yol açtı. Özgür Özel, "Afyon'da bir sürçülisan oldu.'' derken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise Burcu Köksal'a kapyı gösterdi. Son olarak topa Tanju Özcan da girdi. Tanju Özcan, "Ben DEM Parti ile işbirliği yapılmaması görüşündeyim. Bolu'da böyle bir şey söz konusu olamaz. CHP'de farklı düşünceler olabilir ama ben DEM Partililerle aynı kaldırımda bile yürümemeyi tercih ederim" dedi. Burcu Köksal'a kapıyı gösteren Ekrem İmamoğlu ile Özgür Özel'in Tanju Özcan'ın bu sözlerine sessiz kalması tartışmalara neden olurken ''Bu ne ikiyüzlülük'' yorumları yapıldı.

Politika

16.04.2024, 00:19

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere 1 aydan az bir süre kaldı. Türkiye, 31 Mart'ta sandığa gitmeye hazırlanırken partilerin belediye başkan adayları, saha çalışmalarına hız verdi. Seçmenle bulup vaatlerini sıralayan adaylar, vatandaştan oy istemeye başladı.

Bu bağlamda CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisar'da Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışı ve Aday Tanıtım Töreni'ne katıldı. Törende, CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal da konuştu.

Özgür Özel, Erdoğan'la görüşmenin detaylarını paylaştı: Cumhurbaşkanı pozitif yaklaştı! Özgür Özel, Erdoğan'la görüşmenin detaylarını paylaştı: Cumhurbaşkanı pozitif yaklaştı! Haberi Görüntüle

''KAPILAR DEM PARTİ HARİÇ HERKESE AÇIK''

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, Afyonkarahisar Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuştu. Seçmene vaatlerinden bahseden ve göreve geldiği takdirde yapacaklarını tek tek sıralayan Burcu Köksal, "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" ifadelerini kullandı.

Son dakika: Erdoğan-Özel görüşmesi 1 buçuk saat sürdü Son dakika: Erdoğan-Özel görüşmesi 1 buçuk saat sürdü Haberi Görüntüle

ÖZEL 'SÜRÇİLASAN OLDU' DEDİ İMAMOĞLU KAPIYI GÖSTERDİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Afyon'da bir sürçülisan oldu. Başkanım siz düzeltir misiniz dedi. Afyon Belediyesi'nin de Uşak Belediyesi'nin de kapıları, tüm siyasi partilere aralıksız olarak açıktır" açıklamasında bulundu.

Bahçeli'den Mehmet Şimşek'e destek açıklaması: Kütük kafalılar baltayı taşa vurdu Bahçeli'den Mehmet Şimşek'e destek açıklaması: Kütük kafalılar baltayı taşa vurdu Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU: YA KENDİNE BAŞKA İŞ BULACAK YA DA BAŞKA PARTİ

CHP'deki Özgür Özel ile Burcu Köksal arasındaki 'DEM' polemiğine Ekrem İmamoğlu da dahil oldu. İmamoğlu, 'Seçildiğimde, belediye kapıları DEM Parti hariç bütün siyasi partilere açık olacak' diyen Burcu Köksal'a "İnsan ayırt etmemek her şeyin önünde. Ben CHP'liyim ama ben bu partiye, bu partililere değil, bu şehrin her insanına hizmet ediyorum, her siyasi görüşten olan insanına. Öyle, 'Ben belediye başkanı olursam şu partilileri belediyeye almam, şu partililer hariç şunlarla görüşürüm diyen ya kendine başka bir iş bulacak ya da başka parti bulacak, onu söyleyeyim. Öyle yok, biz insan ayırt etmeyiz kardeşim" sözleriyle yanıt verdi.

CHP'li Burcu Köksal'ın ''Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak'' sözleri kirli ittifakta çatlağa yol açtı. Özgür Özel, "Afyon'da bir sürçülisan oldu.'' derken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise Burcu Köksal'a kapyı gösterdi. Son olarak topa Tanju Özcan da girdi.

Bahçeli'den Mehmet Şimşek'e destek açıklaması: Kütük kafalılar baltayı taşa vurdu Bahçeli'den Mehmet Şimşek'e destek açıklaması: Kütük kafalılar baltayı taşa vurdu Haberi Görüntüle

TANJU ÖZCAN: DEM PARTİLİLER İLE AYNI KALDIRIMDA BİLE YÜRÜMEM

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, SÖZCÜ TV'de katılığı programda şu sözleri sarf etti;

"Ben DEM Parti ile işbirliği yapılmaması görüşündeyim. Bolu'da böyle bir şey söz konusu olamaz. CHP'de farklı düşünceler olabilir ama ben DEM Partililerle aynı kaldırımda bile yürümemeyi tercih ederim"

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan resepsiyonuna damga vuran diyalog Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan... Haberi Görüntüle

BU NE İKİYÜZLÜLÜK

Burcu Köksal'a kapıyı gösteren Ekrem İmamoğlu ile Özgür Özel'in Tanju Özcan'ın bu sözlerine sessiz kalması tartışmalara neden olurken ''Bu ne ikiyüzlülük'' yorumları yapıldı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Politika


Loading