Yandex Metrica

CHP'de Lütfü Savaş krizi! Yerine düşünülen Suzan Şahin'den ilk açıklama

CHP'de Lütfü Savaş krizi! Yerine düşünülen Suzan Şahin'den ilk açıklama

CHP Genel Merkezi, Lütfü Savaş'ın Hatay'daki anmada gecesinde yuhalanması ve istifaya davet edilmesinin ardından bugün CHP Hatay Eski Milletvekili Suzan Şahin'i arayıp Hatay Belediye Başkan adaylığı teklifi sundu. Suzan Şahin, genel merkezden teklifi kabul etmedi ve ''Bu aşamada adaylığı kabul etmem." dedi. Genel merkezin ikna çabaları devam ediyor.

Politika

04.03.2024, 11:10

Türkiye'yi yasa boğan çifte felakette en çok etkilenen şehirlerden birisi olan Hatay'da 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde vatandaşlar CHP'li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Özgür Özel tarafından yeniden aday gösterilen Lütfü Savaş'a tepki gösterdi. Lütfü Savaş'a tepki gösteren depremzede vatandaşlar, istifa çağrısı yaptı ve yuhaladı.

AK Parti MYK toplandı! Masada yeni yol haritası var AK Parti MYK toplandı! Masada yeni yol haritası var Haberi Görüntüle

LÜTFÜ SAVAŞ'IN YERİNE SUZAN ŞAHİN

Yaşanan bu gelişmelerinden ardından düğmeye basan parti kurmayları, anketlerde ilk sırada yer aldığı ve başka seçenek olmadığı için tercih edildiği belirtilen Lütfü Savaş’ın adaylığının ilanından sonra kentte bir anket daha yaptırdı. Yapılan anketlerden olumsuz sonuç çıkınca genel merkez, Lütfü Savaş'ın yerine başka bir aday düşünmeye başladı. ve CHP Hatay Eski Milletvekili Suzan Şahin'i aradı. Genel merkez, Suzan Şahin'e adaylık teklifi sundu.

Adı İskenderun Belediye Başkanlığı için de konuşulan Suzan Şahin’in, CHP'nin İskenderun için Mehmet Duduoglu’nun adaylığını açıklaması ile büyükşehir için alternatif olarak tartışıldığı belirtiliyor.

İYİ Parti'de kurultay günü: Meral Akşener'in koltuğu için 4 aday yarışacak İYİ Parti'de kurultay günü: Meral Akşener'in koltuğu için 4 aday... Haberi Görüntüle

SUZAN ŞAHİN: MÜMKÜN DEĞİL

Adaylık için adının tartışıldığını bildiğini belirten Suzan Şahin, BirGün'e konuştu. Konuya ilişkin düşüncelerini paylaşan Suzan Şahin, "İsmimin anılması elbette kıymetli. Ama bu iş bu saatten sonra olacak iş değil. Ben bu şehre aşığım, böyle bir teklif beni onurlandırır. Ama bu aşamada böyle bir şey mümkün değil.'' dedi.

İYİ Parti'de kurultay günü: Meral Akşener'in koltuğu için 4 aday yarışacak İYİ Parti'de kurultay günü: Meral Akşener'in koltuğu için 4 aday... Haberi Görüntüle

''ÜÇ PARTİDEN TEKLİF ALDIM''

''Üç partiden teklif aldım ama CHP'li doğdum CHP'li ölürüm.'' diyen Suzan Şahin, ''CHP bugün yanlışlar yapabilir ama Türkiye'nin kurucu partisidir." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Politika


Loading