Yandex Metrica

Çekmeköy'de iftar çadırı kuruldu mu? Çekmeköy (Ramazan) iftar çadırı nerede? Çekmeköy ücretsiz iftar çadırı

Çekmeköy'de iftar çadırı kuruldu mu? Çekmeköy (Ramazan) iftar çadırı nerede? Çekmeköy ücretsiz iftar çadırı

Ramazan ayının gelmesiyle birlike vatandaşlar iftar çadırlarının bu sene kurulup kurulmayacağını merak ediyor. Peki İstanbul'da iftar çadırı kurulacak mı? İstanbul Çekmeköy'de iftar çadırı nerede kurulacak? Binlerce Müslüman ücretsiz iftar yemeği araştırmalarına başladı. 

Gündem

09.04.2024, 18:38

11 ayın sultanı Ramazan dün ilk gününde sevinç ve çoşku ile karşılandı. Milyonlarca Müslüman dün ilk sahurunu ve ilk orucu açtı. Ramazan ayının geleneklerinden olan iftar çadırı kültürü bu ayda binlerce oruçlu vatandaşı ağırlamaya hazırlanıyor. Peki İstanbul Çekmeköy'de iftar çadırı (aşevi) var mı? 

Yağız Sabuncuoğlu duyurdu! Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına aday mı oldu? Yağız Sabuncuoğlu duyurdu! Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına aday mı oldu? Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA İFTAR ÇADIRI NEREDE KURULACAK 2024?

Oruç tutan milyonlarca vatandaş arama motoruna, İstanbul'da iftar çadırları kurulacak mı? sorusunu soruyor. İstanbul'da Ramazan ayı boyunca her gün 60 farklı noktada 16 bin kişilik iftar yemeği sunulacak. Bu iftar çadırları, Mecidiyeköy, Avcılar, Beylikdüzü, Esenyurt ve Cevizlibağ metrobüs duraklarında; Yenikapı Marmaray İstasyonu'nda; Beşiktaş ve Kadıköy İskelelerinde; Ümraniye, Çekmeköy, Kozyatağı, Kartal metro istasyonlarında; Eminönü, Şirinevler ve Üsküdar meydanlarında kurulacak.

2024 İOKBS Bursluluk Sınavı sonuçları saat kaçta açıklanacak? 17 Mayıs İOKBS sonuçları neden açıklanmadı? 2024 İOKBS Bursluluk Sınavı sonuçları saat kaçta açıklanacak? 17 Mayıs... Haberi Görüntüle

2024 ÇEKMEKÖY'DE İFTAR ÇADIRI KURULDU MU, NEREDE KURULDU?

Çekmeköy Belediyesi'nden yapılan açıklamada "sosyal Tesislerimiz Ramazan boyunca iftar menüsü ile vatandaşlarımızın hizmetinde." ifadeleri kullanıldı. Güngören Sosyal Tesisleri, Çamlık Kafe Sosyal Tesisleri, Seyirtepesi Çamlık Kafe Sosyal Tesisleri'nin indirimli iftar menüsü sunacağını duyuran belediye iftar çadırına ilişkin ise bilgi paylaşmadı.

Habere Tepki Ver

0

6

0

1

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading