Yandex Metrica

Sitede Ara

Cahilliği pes dedirtti! Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı o soru için joker hakkını kullanarak herkesi şoke etti!

Cahilliği pes dedirtti! Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı o soru için joker hakkını kullanarak herkesi şoke etti!

Türkiye'nin en sevilen programları arsında yerini alan Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan bir yarışmacı, ikinci soruda joker hakkını kullandı ve herkesi çok şaşırtı.

Yaşam

29.02.2024, 15:55

ATV'nin sevilen programlarından olan ve her pazar ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Kenan İmirzalıoğlu ve seyircileri şaşırtan bir olay yaşandı.

9 Mayıs 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 9 Mayıs 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

İKİNCİ SORUDA BALTAYI TAŞA VURDU

Programa katılan İrem Molluhasanoğlu yarışmaya katıldı ve ilk soruya başarılı bir şekilde cevap verdi. Ancak yarışmacı ikinci baraj sorusuna geldiğinde ise "Türk alfabesindeki ilk ünsüz 5 harfi say' diyen öğretmene öğrenci hangi cevabı verirse sözlüden yüksek not alacaktır?" sorusu yöenltildi. 

Ancak yarışmacı o soruya cevap veremeyerek İmirzalıoğlu'ndan joker kullanmak istediğini belirtti. 

Bu akşam İsveç'te Sertab rüzgarı esecek! Sertab Erener Eurovision ikinci yarı finalinde Everyway That I Can'i seslendirecek Bu akşam İsveç'te Sertab rüzgarı esecek! Sertab Erener Eurovision ikinci... Haberi Görüntüle

DOĞRU CEVABA ŞAŞIRDI

Seyirci joker hakkını kullanan yarışmacı ise aldığı cevapla büyük bir şaşkınlık yaşadı. 

A şıkkında; 1,3,5,7,9

B şıkkında; B,c,ç,d,f

C şıkında; Do, re, mi, fa, sol

D şıkkında ise; Proton, nötron, elektron yer aldı.

Ancak seyirci şıklar arasında yüzde 95 oy ile B şıkkını cevapladı. Cevabın B şıkkı olduğunu gören yarışmacı ise şaşkınlığını gizleyemedi. Yarışmacı 30 bin Tl oalrak yarışmadan elendi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading