Yandex Metrica

DOLAR

32.18

%-0 expand_less

EURO

35.03

%-0.2 expand_more

ALTIN

2520.20

%0.78 expand_less

BIST

10732.43

%0.83 expand_less

BTC ($)

67161.91

%1.51 expand_less

Büyük Birlik Partisi'nden Yeniden Refah'a tepki: 'Fatih Erbakan vefa kelimesinin anlamını öğrenmeli'

Büyük Birlik Partisi'nden Yeniden Refah'a tepki: 'Fatih Erbakan vefa kelimesinin anlamını öğrenmeli'

Büyük Birlik Partisi, Yeniden Refah Partisi'ne yönelik olarak açıklamalarına devam ediyor. Partiden yapılan açıklamada "Fatih Erbakan'ın, 'vefa' kelimesinin anlamını öğrenmesi gerektiğine, hemen her konuştuklarında şahit oluyoruz." ifadesi kullanıldı.

Gündem

02.03.2024, 23:24

Büyük Birlik Partisi ve Yeniden Refah Partisi arasındaki gerilim devam ediyor. Gün içerisinde YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın kendilerini hedef alan açıklamalarından dolayı özür çağrısı yapan BBP, yeni bir açıklama daha yaptı. BBP, günler önce gazeteci Murat Yetkin'e mülakat veren ve konuşmasında Büyük Birlik Partisi'ni hedef alan açıklamalar yapan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'a özür dileme çağrısı yapmıştı. Bu çağrıya herhangi bir cevap alamayan BBP, sosyal medya hesabından bir açıklama daha yaptı. Yapılan açıklamada Yeniden Refah Partisi ve Fatih Erbakan'ı hedef alan BBP, "Refah Partisi” ve "Erbakan" isimlerinin siyasette sadece bir kez başbakanlık makamına ulaşabildiğini vurgulayarak bunu da Muhsin Yazıcıoğlu'na borçlu olduklarını ifade etti.

Van'da askeri araç devrildi! Çok sayıda asker yaralandı Van'da askeri araç devrildi! Çok sayıda asker yaralandı Haberi Görüntüle

NECMETTİN ERBAKAN HATIRLATMASI

BBP'den yapılan açıklama şöyle:

"Refah Partisi” ve "Erbakan" isimleri, siyasi hayatları boyunca sadece bir kez başbakanlık makamına ulaşabildi. 

Tarih kayıtları, Refah Partisi ve Merhum Başbakanımız Necmettin Erbakan’ın, bunu, Büyük Birlik Partisi'ne ve Kurucu Genel Başkanımız Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'na borçlu olduklarını yazar.

Yine 28 Şubat döneminde linç girişimlerine maruz kaldıklarında, kendilerinin bile cesaret edemediği itiraz sesleri, sadece Şehit Muhsin Yazıcıoğlu ve Büyük Birlik Partisi’nden yükseldi.

Türk siyasetinde "miras yiyenler" ve "bedel ödeyenler" hep oldu ama bunları birbirinden ayırma ferasetine herkes sahip olamadı.

"Feraset" öğrenilebilecek  bir haslet olmayabilir ama Fatih Erbakan'ın, "vefa" kelimesinin anlamını öğrenmesi gerektiğine, hemen her konuştuklarında şahit oluyoruz. 

Her şeye rağmen, Refah Partisi tabanının ve kamuoyumuzun, yaşananları ve gerçekleri çok iyi bildiğine inanıyor, onların sağduyularına güveniyoruz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading