Yandex Metrica

BURSA ELEKTRİK KESİNTİSİ LİSTESİ -UEDAŞ duyurdu 7 SAAT BOYUNCA! 28 Şubat 2024 Bursa'da 9 ilçede elektrikler akşama kadar olmayacak!

BURSA ELEKTRİK KESİNTİSİ LİSTESİ -UEDAŞ duyurdu 7 SAAT BOYUNCA! 28 Şubat 2024  Bursa'da 9 ilçede elektrikler akşama kadar olmayacak!

Bursa'da elektrik dağıtımından sorumlu olan UEDAŞ, Bursa'da 28 Şubat 2024 Çarşamba günü 9 ilçede elektrik kesintisi olacağını açıkladı. UEDAŞ Bursa'nın bazı ilçelerinde 7 saat boyunca elektriklerin olmayacağını, vatandaşların önlemlerini almalarını istedi. Peki Osmangazi, Nilüfer, Büyükorhan, Yıldırım, Gemlik, Gürsu, Harmancık, İnegöl, İznik, Karacabey, Keles, Kestel, Mudanya, Mustafakemalpaşa, Orhaneli Orhangazi ve Yenişehir ilçelerinde elektrik kesintisi var mı? İşte Bursa'da elektrik kesintisi olacak ilçelerin ve mahallelerin listesi...

Gündem

17.03.2024, 02:43

Bursa elektrik dağıtımından sorumlu olan firma UEDAŞ, Bursa'da planlı olarak bazı ilçelerde elektrik kesintisi olacağını açıkladı.

UEDAŞ Bursa'nın bazı ilçelerinde 7 saat boyunca elektriklerin olmayacağını, vatandaşların önlemlerini almalarını talep etti.

Peki Bursa'da hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak? UEDAŞ ne dedi? Bursa'da Osmangazi, Nilüfer, Büyükorhan, Yıldırım, Gemlik, Gürsu, Harmancık, İnegöl, İznik, Karacabey, Keles, Kestel, Mudanya, Mustafakemalpaşa, Orhaneli Orhangazi ve Yenişehir ilçelerinde elektrik kesintisi var mı? Bursa elektrikler ne zaman gelecek? Hangi ilçelerde elektrik kesintisi var? Gürsu, Kestel, İnegöl, Yıldırım ve İznik'te elektrikler neden yok? Bursa hangi mahallelerde elektrik kesintisi olacak? UEDAŞ Bursa elektrik kesintisi ilçe ve saatleri listesi...  İşte Bursa'da elektrik kesintisi olacak ilçe ve mahalle listesi...

19 Mayıs Emir Can İğrek Beylikdüzü konseri saat kaçta? Emir Can İğrek konseri nerede? 19 Mayıs Emir Can İğrek Beylikdüzü konseri saat kaçta? Emir... Haberi Görüntüle

28 ŞUBAT ÇARŞAMBA BURSA ELEKTRİK KESİNTİSİ İLÇE LİSTESİ

Osmangazi, Nilüfer, Büyükorhan, Yıldırım, Gemlik, Gürsu, Harmancık, İnegöl, İznik, Karacabey, Keles, Kestel, Mudanya, Mustafakemalpaşa, Orhaneli Orhangazi ve Yenişehir ilçelerinde elektrik kesintisi var mı? Bursa elektrikler ne zaman gelecek? Hangi ilçelerde elektrik kesintisi var? Gürsu, Kestel, İnegöl, Yıldırım ve İznik'te elektrik kesintisi mi var?

Bakan Işıkhan resmen açıkladı: O hastalar ilaçlarını artık aile hekimlerine yazdırabilecek! Bakan Işıkhan resmen açıkladı: O hastalar ilaçlarını artık aile hekimlerine... Haberi Görüntüle

BURSA'DA ELEKTRİK KESİNTİSİ YAŞANACAK İLÇELER AÇIKLANDI

UEDAŞ'ın duyurusuna göre bugün Osmangazi, Nilüfer, Büyükorhan, Yıldırım, Gemlik, Gürsu, Harmancık, İnegöl, İznik, Karacabey, Keles, Kestel, Mudanya, Mustafakemalpaşa, Orhaneli Orhangazi ve Yenişehir ilçelerinde elektrikkesintisi olabilir.

Bursa'da elektrik kesintisi olup olmadığını aşağıdaki bağlantıdan kontrol edebilirsiniz.

target="_blank" rel="noopener">28 ŞUBAT ÇARŞAMBA 2024 BURSA ELEKTRİK KESİNTİSİ LİSTESİ UEDAŞ

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading