Yandex Metrica

Boey'in yeri doluyor! Galatasaray Cedric Soares ile anlaştı mı?

Boey'in yeri doluyor! Galatasaray Cedric Soares ile anlaştı mı?

Sağ bek arayışlarına hız veren Galatasaray, Arsenal'den Cedric Soares ile anlaşmak üzere. Portekizli futbolcuya 2.5 yıllık sözleşme teklif edileceği iddia ediliyor.

Spor

01.02.2024, 04:17

Galatasaray, Sacha Boey'in Bayern Münih'e transferi sonrasında sağ bek pozisyonu için hızlı bir transfer çalışması başlattı.

Ünlü kahinin Galatasaray yorumu olay oldu! Şampiyonluk için resmen tarih verdi Ünlü kahinin Galatasaray yorumu olay oldu! Şampiyonluk için resmen tarih... Haberi Görüntüle

SOARES GALATASARAY'IN RADARINDA

Galatasaray'ın hedefindeki isimlerden biri olan Cedric Soares için Premier Lig'den yeşil ışık yakıldı. İngiliz basını, transferin birkaç gün içinde gerçekleşebileceğini belirtiyor.

Fatih Terim'in Yunanistan macerası bitti! Ayrılığı resmen duyuruldu... Şimdi ceketini alıp dönme vakti Fatih Terim'in Yunanistan macerası bitti! Ayrılığı resmen duyuruldu... Şimdi ceketini... Haberi Görüntüle

2.5 YILLIK SÖZLEŞME TEKLİFİ

Portekizli sağ bek Cedric Soares'e Galatasaray'ın 2.5 yıllık bir sözleşme teklif edeceği iddia ediliyor. Sarı kırmızılılar, deneyimli futbolcuyla sezon sonuna kadar anlaşmayı hedefliyor.

Alex de Souza resmen Süper Lig'de! Alex de Souza resmen Süper Lig'de! Haberi Görüntüle

ARSENAL'İN ONAYI BEKLENİYOR

Transferin gerçekleşebilmesi için Arsenal'in Cedric Soares'in ayrılığına onay vermesi bekleniyor. Tarafların hafta içinde anlaşma sağlaması öngörülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading