Yandex Metrica

Zuckerberg Elon Musk'a özendi! Facebook ve Instagram'da da o üzellik için ücret alınacak

Zuckerberg Elon Musk'a özendi! Facebook ve Instagram'da da o üzellik için ücret alınacak

Elon Musk'un satın almasıyla Twitter'da ücretli hale getirilen 'mavi tik' özelliği Facebook ve Instagram'da da ücretli hale getiriyor. Mark Zuckerberg, Meta ekibine, bu yönde çalışma yapılması talimatını verdi.

Teknoloji

23.01.2024, 20:28

Hizmete alındığı tarihten bu yana sadece doğrulama yapılmış hesaplara verilen mavi tik özelliği Elon Musk'ın Twitter'ı almasıyla birlikte ücretli hale getirilmişti. Twitter'ın bu kararı büyük tepki çekti ancak platformun kullanıcıları paralı mavi tik özelliğine kolay uyum sağladı.

Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Haberi Görüntüle

ZUCKERBERG DE MAVİ TİKİ ÜCRETLİ YAPIYOR

Facebook ve Instagram da Twitter'ın ardından ücretli mavi tik uygulamasına geçiş yapıyor. 

Bu haftadan itibaren pilot ülke seçilen Yeni Zelanda ve Avustralya'da uygulamaya konulacak mavi tik özelliği daha sonra tüm ülkelere getirilecek. 

İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! Haberi Görüntüle

MAVİ TİK ÜCRETİ NE KADAR OLACAK?

Abonelik hizmeti, web'de ayda 11.99 dolar veya Apple'ın iOS ve Google'ın Android storelarında 14.99 dolar olarak fiyatlandırılıyor. Meta, geçmişte ücretsiz olarak sunduğu gibi kullanıcıların devlet tarafından verilen kimlik kartlarını kullanarak kimliklerini doğrulamalarına izin verecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading