Yandex Metrica

Zehir Hapı nedir, Zehir Hapı stratejisi nasıl uygulanır? Elon Musk'a neden uygulanacak?

Zehir Hapı nedir, Zehir Hapı stratejisi nasıl uygulanır?  Elon Musk'a neden uygulanacak?

Elon Musk ve Twitter arasında gelişen olaylar sonrasında yeni hamleler geldi. Elon Musk, Twitter'ı almasın diye zehir hapı uygulayacak. Bu haber sonrasında internette zehir hapı nedir diye aramalar yapılmaya başladı. Elon Musk 43 milyar dolar karşılığında Twitter'ı almak istedi. Twitter yönetimi de harekete geçti. Peki zehir hapı nedir?

Teknoloji

23.01.2024, 19:08

Twitter ve Elon Musk gündemde yerini korumaya devam ediyor. Tesla ve SpaceX'in CEO'su olan Elon Musk, Twitter'ı 4 milyar dolara almak için teklif sundu. Bu haber sonrasında New York Times iddiasına göre Twitter, Musk'ın satın almasının önüne geçmek için zehir hapı uygulayacağını söyledi. Bu haber sonrasında internette zehir hapı nedir aramaları yapılmaya başladı. Peki zehir hapı nedir?

Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Haberi Görüntüle

ZEHİR HAPI NEDİR?

New York Times, Elon Musk'un Twitter'ı satın almaması için Twitter Yönetim Kurulu'nun zehir hapı stratejisi uygulayacağı iddia edildi.

Zehir hapı stratejisi, bir yatırımcının belirli bir sınırdan fazla hisse alacağı zaman piyasayı hisselerle doldurması demektir. Piyasada dolan birçok hisse, bir kişinin satın almasını böylelikle zorlaştırır. Buna ek olarak hisselerin tek tek olması da alıcı için maliyeti arttırır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading