Yandex Metrica

Whatsapp'tan kullanıcıların içini rahatlatacak özellik geliyor! Gözler arkada kalmayacak

Whatsapp'tan kullanıcıların içini rahatlatacak özellik geliyor! Gözler arkada kalmayacak

Popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp, kullanıcıların çoklu cihaz kullanımında güvenliğini artıracak özellik üzerinde çalışıyor. Uygulama, özellikle birlikte giriş denemelerini de kullanıcılara bildirecek.

Teknoloji

23.01.2024, 19:38

En çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp, artık birçok kişinin hayatında ayrılmaz bir parça haline geldi. Sık sık kendini güncelleyen uygulama, yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Whatsapp'ın yeni bir güvenlik özelliği daha keşfedildi.

GİRİŞ İÇİN BİLDİRİM GİDECEK

WABetaInfo'nun bildirdiğine göre, Whatsapp'a 'Oturum Açma Onayı' isimli yeni özellik geliyor. Bu özellik, oturum açma girişiminin bilinmeyen bir kişi ya da cihazdan yapılıp yapılmadığı konusunda kullanıcıları uyaracak. Habersiz giriş denemelerinde ise girişimin zamanı, kişi ve cihaz adının yer aldığı yeni giriş onayı bildirimi gidecek.

Henüz geliştirme aşamasında olan özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı henüz belli değil. Ancak yeni özelliğin devreye girmesi durumunda cihazlar arasında sıkça geçiş yapan kullanıcılar uygulamayı daha güvenli bir şekilde kullanabilecek.  

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading