Yandex Metrica

WhatsApp bunu da yaptı! Artık mesajlarınız için endişelenmeyin! O özellik sayesinde yanlış mesaj tarih oluyor

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcılara gönderdikleri hatalı mesajları düzeltme imkanı sağlayacak özelliği duyurdu. Uygulamanın resmi sitesinde yayınlanan açıklamada, "Artık yanlışlıkla gönderilen mesajları düzeltme veya düşüncenizi değiştirme fırsatına sahip olacaksınız" ifadelerine yer verildi. İşte detaylar...

Teknoloji

23.01.2024, 20:57

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta, uzun süredir beklenen özelliği sonunda kullanıcılarına duyurdu. Popüler mesajlaşma uygulamaları arasında öne çıkan ve dünyada milyonlarca kullanıcısı olan WhatsApp, mesaj 'düzenleme' özelliğini getiriyor.

İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! Haberi Görüntüle

WHATSAPP YENİ ÖZELLİĞİNİ DUYURDU

WhatsApp, resmi blog hesabından yaptığı açıklamada; kullanıcılarının daha fazla kontrol sahibi olabilmesi için yeni 'düzenleme' özelliğini getirediğini duyurdu. Şirket, basit bir imla hatasını düzeltmekten mesaja ekstra bağlam eklemeye kadar çeşitli durumlarda kullanıcıların sohbetlerinde daha fazla kontrol sahibi olabileceklerini belirtti. Kullanıcılar, son on beş dakika içinde gönderilen bir mesaja uzun basarak "Düzenle" düğmesini seçerek mesajları düzenleyebilecekler.

Yapılan açıklamada, üzenlenmiş mesajların yanında "düzenlendi" ibaresinin görüneceği belirtildi. Yani mesajı düzenlediğinizi karşı taraf görüntüleyebilecek. Şirket, düzenlenen mesajların da diğer kişisel mesajlar, medya içerikleri ve aramalar gibi uçtan uca şifreleme ile korunacağını vurguladı.

Yeni özellik şu anda küresel olarak kademeli bir şekilde kullanıcılara sunuluyor ve önümüzdeki haftalarda tüm kullanıcılar tarafından kullanılabilecek. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading