Yandex Metrica

Twitter'dan yeni karar! Artık o özellik herkeste görülebilecek

Twitter'dan yeni karar! Artık o özellik herkeste görülebilecek

Twitter'ın sahibi Elon Musk, sosyal medya uygulamasını 44 milyar dolara satın almasının ardından birçok yeni özelliği devreye aldı. Son yenilikle birlikte tweet görüntülenme sayısı herkese açık bir hale getirildi.

Teknoloji

23.01.2024, 20:12

Twitter'ı 44 milyar dolara satın almasının ardından birçok tartışmalı uygulamayı devreye alan ve sosyal medya uygulamasını dönüştüren iş insanı Elon Musk, bugün itibariyle tweet görüntülenme sayısını herkese açık bir hale getirdi. Böylelikle bir tweet'in kaç kez görüntülendiği tüm kullanıcılar tarafından görülebilecek.

Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Haberi Görüntüle

TWITTER'IN NE KADAR CANLI OLDUĞUNU GÖSTERECEK

Elon Musk, duyuruyu yaptığı paylaşımında, kullanıcıların yüzde 90’ından fazlasının tweet’leri yalnızca okuduğunu; beğenip, yorum yapmadığını belirterek, yeni özelliğin Twitter’ın ne kadar canlı bir platform olduğunu göstereceğini söyledi.

Kullanıcılar, daha öncesinde yalnızca kendi paylaşımlarıyla ilgili daha ayrıntılı analitik verilere erişebiliyordu ancak bu kişiseldi, başkaları tarafından görüntülenemiyordu. Bu özellik platformda hala aktif.

Sadece paylaşılan videolarda görüntülenme sayısı herkese açık bir biçimde gösteriliyordu.

Tweet’lerin herkese açık görüntülenme sayıları, paylaşımların altındaki beğeni, retweet ve alıntı sayısının yanında gösteriliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading