Yandex Metrica

Sitede Ara

Twitter'dan bomba özellik! Sosyal medya kullanıcıları bunu beğendi

Twitter'dan bomba özellik! Sosyal medya kullanıcıları bunu beğendi

Dünyada en çok kullanılan sosyal ağlarda öne çıkan ABD merkezli sosyal medya devi Twitter artık tek paylaşımda fotoğraf, video ve GIF paylaşma izni verecek. İşte Twitter'ın yeni özelliğinin detayları..

Teknoloji

23.01.2024, 19:12

Tesla ve Space X'in  Üst Yöneticisi Elon Musk'ın geçitiğimiz günlerde satın aldığı ABD merkezli sosyal medya ağı Twitter'a yeni özellik geldi.

Küresel çapta büyük bir kullanıma sahip olan Twitter, yeni bir özelliği test ediyor. Shift Delete'nin Twitter, artık tek seferde fotoğraf video ve GIF paylaşmaya izin verecek.

Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Haberi Görüntüle

TWITTER'IN YENİ ÖZELLİĞİ, TEK PAYLAŞIMDA 3 GÖRSEL OLACAK

Sosyal medya platformları hakkında paylaşım yapan mobil geliştirici Alessandro Paluzzi, Twitter’ın test aşamasında olan yeni özelliğini duyurdu. Twitter artık tek bir tweette fotoğraf, video ve GIF paylaşmaya izin verecek. Bu sayede artık kullanıcılar, paylaşmak istediği görüntüleri tek tek paylaşmak zorunda kalmayacak.Şirket, henüz test edilen özellikle ilgili resmi bir açıklama yapmadı. Firma, Social Media Today’a göre konuyla ilgili şu an paylaşacak bir bilgi olmadığını belirtmiş. Fakat Alessandro Paluzzi’ye göre bu özellik test aşaması bittikten sonra kararlı sürüme de gelecek.

Şirket, henüz test edilen özellikle ilgili resmi bir açıklama yapmadı. Firma, Social Media Today’a göre konuyla ilgili şu an paylaşacak bir bilgi olmadığını belirtmiş. Fakat Alessandro Paluzzi’ye göre bu özellik test aşaması bittikten sonra kararlı sürüme de gelecek.

Test aşamasında olan yeni fonksiyonun, özellikle markalar ve içerik üreticiler için sıkça kullanılması bekleniyor. Çünkü tek seferde birçok paylaşım yapma fırsatının, herhangi bir ürünün ya da yeniliğin reklamını yapmak için kullanışlı olacağı tahmin ediliyor.

Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Haberi Görüntüle

ELON MUSK İLE PARA KASASI AÇILACAK MI?

Elon Musk, Twitter’ı satın almadan önce platformdan para kazanmak ve yüksek profilli profillere para kazandırmak için fikirlerini ortaya atmıştı. Yeni özelliğin ise içerik üreticiler ve markalar için kullanışlı olması dikkat çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading