Yandex Metrica

Twitter Blue nedir, özellikleri neler? Twitter Blue abonesi olunca mavi tik geliyor mu?

Twitter Blue nedir, özellikleri neler? Twitter Blue abonesi olunca mavi tik geliyor mu?

Twitter'a yeni gelen özellik hakkında teknoloji meraklıları, "Twitter Blue nedir, özellikleri neler? Twitter Blue abonesi olunca mavi tik geliyor mu?" sorularının yanıtlarını arıyor. İşte detaylar...

Teknoloji

23.01.2024, 19:16

Elon Musk’ın Twitter'ı satın almasından sonra bazı özellikler araştırılmaya başlandı. Henüz ülkemizde yürürlüğe girmeyen fakat yakında zamanda beklenen servislerden biri olan Twitter Blue hakkında merak edilen, "Twitter Blue nedir, özellikleri neler? Twitter Blue abonesi olunca mavi tik geliyor mu?" sorularının yanıtlarını sizler için derledik.

Apple kullanıcıları tehdit altında! 92 ülke için casus yazılım tehlikesi uyarısı yapıldı! Apple kullanıcıları tehdit altında! 92 ülke için casus yazılım tehlikesi... Haberi Görüntüle

TWITTER BLUE NEDİR?

Twitter Blue özellikleri şu şekilde sıralanabilir;

  • Reklamsız Makaleler: ABD merkezli popüler yayıncılardan oluşan bir ağda reklamsız okuma deneyimi (ödeme duvarı erişimi hariç).
  • En Popüler Makaleler: Ağında son 24 saatte en çok paylaşılan makalelere kolayca göz at.
  • Okuyucu: Uzun tweet dizilerini okumanın daha kolay yolu. Tweet dizisinin üst kısmındaki okuyucu simgesine dokunarak Okuyucu özelliğini açın veya bunu metin boyutunuzu değiştirmek için kullanın.
  • Yer İşareti Klasörleri: Yer İşaretlerini klasörlerde düzenleyerek bitmeyen kaydırma sürecinden kurtul.
  • Gezintiyi kişiselleştir: En çok kullandığın sayfaları sekme çubuğundan ayarla.
  • Uygulama Teması: Twitter deneyimin için yalnızca senin görebileceğin yeni bir tema rengi seç.
  • Daha uzun videolar yükle: Paylaşacak daha fazla şeyin olduğunda 10 dakikaya kadar videolar yükleyip tweetleyebilirsin.
  • Sabitlenen sohbetler: Favori sohbetlerini Direkt Mesaj gelen kutunun en üstüne sabitlemek için sohbeti kaydır.
İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! Haberi Görüntüle

TWITTER BLUE ABONESİ OLUNCA MAVİ TİK GELİR Mİ?

Twitter Blue abonesi olunca bazı özelliklerden yararlanabilirsiniz fakat bu özelliklerin içerisine mavi tik dahil değil. İlerleyen zamanlarda eğer bu özellikle mavi tik arasında bir bağlantı olursa, içeriğimizi güncelleyeceğiz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading